Hvala puno na komentarima,savjetima,misljenjima,odlucio sam da cu uzeti NEXUS 300...
Statvit cu slike kad je kupim...
Mozete slobodno dati koji savjet u vezi stimanja NEXUSA,gume neke sportkse prave jer kod mene je cesta u banani...Ostavit cu ga serijski sve 2 sezone pa onda saviti neki variomat i mozda,ali mozda i spuh...
evo da ti kaze nesto i ponosni vlasnik nexusa 300 koji se upravo s njim vratio sa 1300km dugog puta, zelim ti reci samo par stvari:
1. bit ces izuzetno zadovoljan sa motorom ako ces ga redovito odrzavat
2. ostavi gore serijalu i ne izmisljaj nepotrebni tuning na skuteru od 278cc, mozes te novce iskoristit na milijun boljih nacina. (nexus je dobar motor ali nije jurilica)
3. ako i nakon kupnje budes imao osjecaj da motoru treba tuning i da ti je prespor - onda si se sjebao jer si pogriješio sa kupnjom motora, kubikažom itd...
4. vidio sam da je netko gore spominjao cifre od 2200 kn za registraciju... ako si slavonac nece ti ni prva bit preko 1500 sa svime, odnosno osiguranje me je izaslo 1111 kuna ( isto tako slazem se onim koji je napisao da je mozda isplativije kupit 250 ) - razlika u performansama je u nijansama ako je uopce i ima
5. bas sam se sjetio sta si zgodno mozes kupit umjesto multivara i spuha - kupi si neko kišno odjelo ( jebeno sam siguran nakon ovog ljeta što sam prošao da ti je to bolje )