Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS 300
ndamjan4:
Jel se isplati bolje uzeti ovo nego nexus 300??
http://m.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-beverly-500-cm3-oglas-2453588
Oce covjek mog runnera i da mu dam jos 1900 eura nadoplate...???
steeef:
ako taj tvoj serviser sve zna neznam zašt onda otvaraš tu temi i ispituješ ljude?
svaki skuter je tvornički složen da ide dobro al svaki taj skuter more ić još bolje uz neke doradice..tak i auto,motor i sve..
baš bi malossi il polini prodavali variomat za nexus a da se s njim ne dobije ništ.
ndamjan4:
Steeeef,daj frende jel znas kako da rijesim jedan mali problem na runneru..
Radi se o tome da sam prao skuter i sad mi gori lampica za ulje a ulja ima koliko treba ...
Nekako sam izgleda indikator navlazio pa se sad ne gasi lampica vec 2 dana..A danas se idem naci sa ovim za Nexus pa necu da covjek pomisli da nesto nevalja...
Rjesenje problema??
steeef:
--- Citat: ndamjan4 - 19 Srpanj, 2011, 12:18:45 ---Steeeef,daj frende jel znas kako da rijesim jedan mali problem na runneru..
Radi se o tome da sam prao skuter i sad mi gori lampica za ulje a ulja ima koliko treba ...
Nekako sam izgleda indikator navlazio pa se sad ne gasi lampica vec 2 dana..A danas se idem naci sa ovim za Nexus pa necu da covjek pomisli da nesto nevalja...
Rjesenje problema??
--- Kraj citata ---
pitaj servisera,on je svznajući sveznadar,hahahah
voda ti je otišla u konektor na tabli najvjerojatnije pa bi trebalo tam to posušit.
indikator je u rezervaru ulja..jedino je još moguće da je na njegovom konektoru kratki spoj isto zbog vode.
Iwo SR Tuono:
to im je mana, ja sam isto prao skuter i kad god bi dao lijevi žmigavac palila bi se lampica od ulja, osuši se za 2-3 dana i bok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju