Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS 300

<< < (12/30) > >>

kiroprakticar:

--- Citat: ndamjan4 - 18 Srpanj, 2011, 09:57:53 ---Citao sam na forumu motori.hr da je 300 ipak bolji od 250,to jest da ide bolje...
A ovde komentari da nema razlike...  ???
A kolika je onda rega i osiguranje  za 250 ako je za 300 2200 kn??

--- Kraj citata ---

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,4.msg758945.html#msg758945

jače je uvijek bolje, pusti ove ljubomorne! Ako imš para uzmi 500 i još ga nafriziraj!

ndamjan4:
danas sam pricao sa ovim mehanicarom iz Gilere.Pito ga kad kupim Nexus jel se moze sta da poboljsa sto se tice preformansi..
Kaze tip da je to samo bacanje para.Nexus je naredjen tako da serijski mu dijelovi najbolje pasu..
Pitao sam ga u vezi multivara i Leo Vince SBK auspuha,kaze on to ne bi stavljao na mome mjestu jer ne mogu sa tim nista dobiti,nego mozda cak sa auspuhom tim i izgubiti...??????
Sta sad??
Mislim,svi znamo da oni iz ovlastenih servisa ti vole uzeti pare pa makar da ti nista ne pomogne..Ovaj mi se cinio da zna sta prica i iskren,potpuno..
Jel ima ko iskusan ovde??

steeef:

--- Citat: ndamjan4 - 18 Srpanj, 2011, 19:13:14 ---danas sam pricao sa ovim mehanicarom iz Gilere.Pito ga kad kupim Nexus jel se moze sta da poboljsa sto se tice preformansi..
Kaze tip da je to samo bacanje para.Nexus je naredjen tako da serijski mu dijelovi najbolje pasu..
Pitao sam ga u vezi multivara i Leo Vince SBK auspuha,kaze on to ne bi stavljao na mome mjestu jer ne mogu sa tim nista dobiti,nego mozda cak sa auspuhom tim i izgubiti...??????
Sta sad??
Mislim,svi znamo da oni iz ovlastenih servisa ti vole uzeti pare pa makar da ti nista ne pomogne..Ovaj mi se cinio da zna sta prica i iskren,potpuno..
Jel ima ko iskusan ovde??

--- Kraj citata ---

serviser ti pojma nema pa ga slobodno pošalji u k**ra*
on očito zna samo kaj su seriski dijelovi i drugo ništ nije videl nit je probal kaj od toga na skuteru,da je nebi govoril gluposti.
ak se na pedesetaku osjeti,onda najbolje da se na 250cc neosjeti.

to pitaj rađe nekog ko je radil po skuterima a ne rasklapal i sklapal ko lego kockice.

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 18 Srpanj, 2011, 21:05:03 ---serviser ti pojma nema pa ga slobodno pošalji u k**ra*
on očito zna samo kaj su seriski dijelovi i drugo ništ nije videl nit je probal kaj od toga na skuteru,da je nebi govoril gluposti.
ak se na pedesetaku osjeti,onda najbolje da se na 250cc neosjeti.

to pitaj rađe nekog ko je radil po skuterima a ne rasklapal i sklapal ko lego kockice.

--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright:

ndamjan4:
Hm,pa ne znam bas.Taj isti je stavio na moj skuter malossi kit od 70 kubika,skuter ide kao simplon,mislim da ovde u okolini nema brzeg...  :)
Zna on to raditi,ali nije jos stavljo na 250 i 300...Ali u trgovini ima sve za kupiti,a ako nema moze se naruciti iz kataloga sta hoces...Tako da...  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju