Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja dizna???

<< < (5/6) > >>

doritos:

--- Citat: marej88 - 15 Srpanj, 2011, 15:18:33 ---A jer ti se bolje ponasa motor sa 70?? Kako ide,kakva je potrosnja??

--- Kraj citata ---

@ivek- jebeno, di ti to uzimas tak stalno?? daj me malo ubaci u to... :icon_biggrin:

@marej-uzmi par dizni, 68-70 il 72 za svaki slucaj, ne ponasa se svakome motor isto bez obzira na isti set up mozda.

marej88:

--- Citat: doritos - 15 Srpanj, 2011, 15:22:31 ---@ivek- jebeno, di ti to uzimas tak stalno?? daj me malo ubaci u to... :icon_biggrin:

@marej-uzmi par dizni, 68-70 il 72 za svaki slucaj, ne ponasa se svakome motor isto bez obzira na isti set up mozda.

--- Kraj citata ---

Pa jedino tako, naruci cu u ponedeljak , sad je kasno :(

Iwo SR Tuono:

--- Citat: doritos - 15 Srpanj, 2011, 15:22:31 ---@ivek- jebeno, di ti to uzimas tak stalno?? daj me malo ubaci u to... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
mi u Rijeci kad nam je dosadno il kad složimo skuter i neamo di testirat utrkujemo se do Trsta pa ko prije dođe, tamo kod Luigia potrpamo dijelove u džepove i idemo natrag  ??? :laughing7: :toothy12:

šta sam htio reć, po meni to zlatno pravilo sa diznom 64 ne pije vodu jer frend je na derbiju tek sa 75 dobio ono što je htio, igla a22 je definitivno predebela i tu nema govora, ko zna kakva je smjesa meni i na pol gasa sa diznom 70, a tu se uglavnom vozim, štelanje karba je dosta složeno i bez seta igli i dizni te nema nigdje u tom poslu

Nix666:
pa kaj nije igla A20 na serjskom?

Iwo SR Tuono:
a22

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju