Tehnički kutak > Tuning skutera

Koja dizna???

<< < (4/6) > >>

doritos:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Srpanj, 2011, 15:02:34 ---tako i meni, 64, a22 dignuta za zub, bez limića i red sponge, sa 64 svjećica skoro pa bijela, sa 70 se situacija popravila drastično, a jučer sam i novu prirubnicu stavio pa ćemo vidjet, stara je bila ispucana samo izvana, iznutra je bila oke al pošto je nov skuter sve mora bit tip top

--- Kraj citata ---

kakva baja momak  :laughing7:

marej88:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Srpanj, 2011, 15:02:34 ---tako i meni, 64, a22 dignuta za zub, bez limića i red sponge, sa 64 svjećica skoro pa bijela, sa 70 se situacija popravila drastično, a jučer sam i novu prirubnicu stavio pa ćemo vidjet, stara je bila ispucana samo izvana, iznutra je bila oke al pošto je nov skuter sve mora bit tip top

--- Kraj citata ---

Dali da uzmem onda 70 ??? Kolika ti je potrosnja, kako se ponasa motor???

Iwo SR Tuono:
@doritos isprsio sam se za 6 evra za novu prirubnicu

@marej - probaj prvo sa 68 pa ćeš vidjet

marej88:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Srpanj, 2011, 15:14:31 ---@doritos isprsio sam se za 6 evra za novu prirubnicu

@marej - probaj prvo sa 68 pa ćeš vidjet

--- Kraj citata ---

A jer ti se bolje ponasa motor sa 70?? Kako ide,kakva je potrosnja??

Iwo SR Tuono:
krajnja se popravila za kilometar-dva a potrošnja 4.5l, ista ko i sa 64, za deci dva više, al ovako ide malo bolje, ima šus veći i to, ja sam zadovoljan sa svime

bila mi je potrošnja malo više od 3.5l al kako sam se presto vozit ko baba i to je došlo na svoje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju