Tehnički kutak > Tuning skutera

mid / high end 2 kvacila

<< < (8/9) > >>

pralas:

--- Citat: doritos - 15 Srpanj, 2011, 20:48:22 ---ja ti krif nisam kaj si kupovao od krivih ljudi, jbg frende :laughing7:

otkud si ti iscupao za tu neku radilicu majke ti?? zadnju sta sam imao top je kod mog frenda u njegovoj area 51 i vozi skut i sve 5...msm baljezgas al oke...s tobom se ne valja puno tu zajebavat kad si ovako i onako nebitan lik.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ajde nemoj vise pisati postove,jer ti uvijek moram odgovoriti da ne ispadne da ja izmisljam...
potrazi temu na forumu o top perf. radilici pa ces vidjeti o cem pricam,jos sam je davnih dana slucajno naso i slike su iste koje si ti meni slao,i lijepo si napisao radilica nije u centru i spopigana bas tam di je iglicasti lezaj klipnjace ::)
nebi je ti bezveze iz blokova izvadio nakon 500km da je sve bilo u redu ::)

vise je to ne bitno,sada je vazno da si ti bitan lik i da te ovaj forum treba pa nastavi dijeliti savjete jer mene sigurno vise neces vidjeti na ovom forumu!

mhr-team:
jebaa vas srp i čekić  ;D raspravljajte o kvačilima i što jajan kaže kumplugu a ne o radilicama  ;D MINEKN !!!

gumy:
http://cheezburger.com/View/463222016

dajte se nađite negdje na stazi i ispušite te frustracije i svađanja i do kurca

edit: pralas jesi siguran da je najjača 70ka u gradu?

pralas:
nisam,ali sam siguran da je bila jedna od najbrzih a mozda i najbrza ;)
perica me proganja :laughing7:

danc00:
To ionak sad nije bitno jer nikad nebumo saznali, nema više 70tke...  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju