Tehnički kutak > Tuning skutera

mid / high end 2 kvacila

<< < (7/9) > >>

mhr-team:
de baaa ljudi mir  ;D
bit će te UBIVENI ko sudija falkone i žalit će te što se niste dokopali MINKENA  ;D

doritos:

--- Citat: mhr-team - 15 Srpanj, 2011, 20:38:26 ---de baaa ljudi mir  ;D
bit će te UBIVENI ko sudija falkone i žalit će te što se niste dokopali MINKENA  ;D

--- Kraj citata ---

sa tonu dinamita  :dontknow: :laughing3: :laughing3:

pralas:

--- Citat: doritos - 15 Srpanj, 2011, 20:28:46 ---
Jeben si igrac, majke mi  :dontknow:   al ne denes

Ti si ocito malo pobrkao sa tim dijelovima i to fest.ja sam imao i top radilicu ko novu i top radilicu svoju prvu jos od 2007 koja se bila razletila, nesto sam nudio u oglasu koje su bile zacvikane od frenda sa foruma Aprlije Top-a, ne kuzim ako mislis da sam ti htjeo tu spopiganu radilicu uvaliti, zasto mi se obracas na fejsbuku da ti kazem kako ovo bi trebalo, kako ono, seletra i picke matere...  malo si prevec lud u glavu, tako si dijelovao i na mob kad si me zvao za top nardo i mogo sam ti ga i prodat odmah, al sam ti bio reko da je super stanje al da je vec bio varen i preporucio ti ga da ne kupujes... :icon_thumright:

Kome sam ja prodao do sada nesto sjebano, da ne valja??  :dontknow:

Pralasu ti nisi slagao za sebe i svoj gust, ti si slagao za forum, pa daj si pogledaj sve te silne postove po forumu.

Ti se zbok svog prenapuhanog i umisljenog razmisljanja sa miljon njih tu posvadjao i bio banan na vise dana.
Ljudima se obracas prepun sebe i ne prihvacas niti malo zajbancije jer ne kuzis i totalno si zabrijao.

al nebitno, bzvz se zakacis i pricas nebuloze ljudima tu...

al okej, bitno da si danas brijo kupovati italkit struju, pa sutra kupujes seletru i onda vec preksutra prodajes itd...

nebitno... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vidi se tu ko je jeben igrac ::)
vidim da si na crvenoj listi iz zato sto si dobro trgovao? ::)
daj molim te koga ti lazes u vezi radilice,serem se ja po takvima kojima je cilj zajebati ljudi :angry7:
i da sta onda sto sam te pitao u vezi stelanja selletre,jel to neki problem?
niti sam je ikad imao na skuteru,jer mi je dobro radio i na 13 500 okretaja!
i da skuter slazem za forum,razmisljanje ti je ono ::)

jos cu ti reci par stvari,pokacio sam se sa par ljudi jer su me pokusali prevariti u trgovini!

za cijelo ovo vrijeme sam banan sve ukupno 72 sata,kako ti imas obraza meni nesta govoriti za banove a ti si jedno 3 puta dobio trajni ban ::)
i sta tebe boli koji k**ra* sta ja prodajem i kupujem ::)
da me znas promjenio bi ovo misljenje u vezi toga da ja nisam za zajebanciju ;)

A OVO JE UPRAVO ZADNJI POST KOJI SAM NAPISAO NA FORUMU PUN MI k**ra* SVEGA VISE!

doritos:
 :dontknow:

doritos:
ja ti krif nisam kaj si kupovao od krivih ljudi, jbg frende :laughing7:

otkud si ti iscupao za tu neku radilicu majke ti?? zadnju sta sam imao top je kod mog frenda u njegovoj area 51 i vozi skut i sve 5...msm baljezgas al oke...s tobom se ne valja puno tu zajebavat kad si ovako i onako nebitan lik.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju