Tehnički kutak > Tuning skutera
mid / high end 2 kvacila
pralas:
--- Citat: Josip - 15 Srpanj, 2011, 15:06:11 ---bero ga je ima dugo i nije bloka, jos ga je pegla na 19mm..... :dontknow:
--- Kraj citata ---
imao ga je ali ga vise nema jer je taj roost sada kod mene ;)
po spuhu se vidi kada mi je dosao da je napravio jako jako malo kilometara na due+ jer je auspuh bio doslovno novi ni boju na grani nije dobio...
tako da sigurno nije puno km napravio na due+ a i par puta je zaribao,mislim zbog visokih okretaja da je Bero rekao...
uzaludno je usporedivati sto je trajnije gus ili alu na oko 13 500 okretaja...
ps.Bero je imao 2 killera i to je dellorto iz mhr paketa za utrke!
doritos:
ti mene ocito nisi skontao kad sam napisao da kad bi stavio sprinta na due+ da bi dobio još jaci set up nego da je nardo na due+!
i ko tu ne zeli priznavati nesto, ovo, ono??
ja sam vec ranije u drugoj temi od danco00 napisao da je alu kit puno superirorniji od gusa , pogotovo u klasi miderace-race , nikasil i alu materijal je jednostavno super stvar.
kolko si ti dugo vozio na tom set upu da mozes tolko argumentirano i tocno govoriti?? jesi ti to sam slagao da znas apsolutno sve sitnice i finese??
koji ti je set up prije tog metrakita bio i kolko dugo si ga vozio i da li si ga sam slagao da tolko argumentirano mozes govoriti??
malo teoriju na stranu, ovaj forum je pun teorija a rijetko ko je sam slagao i kvalitetno imao pravi miderace i race set up :icon_thumright:
malo prebahato i preumišljeno se razgovaras o tim svojim set upovima...koji nisu niti vozili nit ista dokazao... :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: doritos - 15 Srpanj, 2011, 15:33:53 ---ti mene ocito nisi skontao kad sam napisao da kad bi stavio sprinta na due+ da bi dobio još jaci set up nego da je nardo na due+!
i ko tu ne zeli priznavati nesto, ovo, ono??
ja sam vec ranije u drugoj temi od danco00 napisao da je alu kit puno superirorniji od gusa , pogotovo u klasi miderace-race , nikasil i alu materijal je jednostavno super stvar.
kolko si ti dugo vozio na tom set upu da mozes tolko argumentirano i tocno govoriti?? jesi ti to sam slagao da znas apsolutno sve sitnice i finese??
koji ti je set up prije tog metrakita bio i kolko dugo si ga vozio i da li si ga sam slagao da tolko argumentirano mozes govoriti??
malo teoriju na stranu, ovaj forum je pun teorija a rijetko ko je sam slagao i kvalitetno imao pravi miderace i race set up :icon_thumright:
malo prebahato i preumišljeno se razgovaras o tim svojim set upovima...koji nisu niti vozili nit ista dokazao... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kada se vratim,malo cu ti poduzi teks napisati,jer vidim da si u jebenoj zabludi sto se tice nekih stvari ::)
sad moram do grada pa se cujemo kasnije da ti objasnim neke stvari ;)
pralas:
i da crni jos,nesto tata mi je slagao svaki moj setup tako da ja znm samo teoriju,jbg :'(
3alfa3:
Pa materijal je nebitan - bitni su tajminzi i velicina kanala. Naravno, ako ne zariba zato jer je gus ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju