Tehnički kutak > Tuning skutera
mid / high end 2 kvacila
fleky911:
sad trenutno nemam love al cim se skupit kupio bi kuceljovu repliku polini evo i polini overrange vario tak da imam kompletan overrange...al taj polini vario (polini evolution super speed 2010) zanima me jel ima za njega za kupit rolice posebne gramaže?... Na mobu sam pa mi treba duže da odgovorim
Iwo SR Tuono:
polini 2g
doritos:
--- Citat: pralas - 15 Srpanj, 2011, 00:53:16 ---jbg tebi se na due+ i nardu nije raspalo kvacilo jer je taj setup igracka naspram roost sprinta i metrakita ;)
fleki:rolice ce ti trebati puno lakse oko 3gr,stavi 10 svjecicu sa istim oznakama jer je due+ gus i voli se grijati...
--- Kraj citata ---
pa primi u ruke rms racing kvacilo i primi u ruke fly malossi pa ce ti sve biti jasno...rms kao mozes stelati al je jako slabe gradje i na kraju dodjes na isto ko i fly malossi koji nema stelanje ko rms al je dosta kvalitetniji...
po meni je jako smijesno usporedjivati rms i malossi...
jbg, nejde svakom isto due+ sa nardom set up...tu su finese...metrakit sp nije nista jaci od due+, bolji je naravno jer je alu i nikasil kvalitetan....zato stavis na due+ sprinta i dobiješ još jači set up i tako u nedogled ;)
pralas:
--- Citat: doritos - 15 Srpanj, 2011, 09:42:02 ---metrakit sp nije nista jaci od due+
--- Kraj citata ---
ovo ne da sam samo ja rekao vec dosta njih,mmario nije mogao vjerovati kada sam mu pokazao metrakit ;)
kako god ti okrenuo due+ je igračka naspram njega,htio ti to priznati ili ne ;)
vozio sam due+ sa razlicitm spuhovima,metrakit sam imao tako da znm o cemu pricam ;)
i da,stavi na due+ roost sprint i kasnije stavi na metrakit,pa mi kasnije javi koji ce cilindar duze izdrzati;)
due+ je gus i za njega je roost overkill,događa se toliko trenje da je jako upitna trajnost...
Josip:
--- Citat: pralas - 15 Srpanj, 2011, 13:10:18 ---ovo ne da sam samo ja rekao vec dosta njih,mmario nije mogao vjerovati kada sam mu pokazao metrakit ;)
kako god ti okrenuo due+ je igračka naspram njega,htio ti to priznati ili ne ;)
vozio sam due+ sa razlicitm spuhovima,metrakit sam imao tako da znm o cemu pricam ;)
i da,stavi na due+ roost sprint i kasnije stavi na metrakit,pa mi kasnije javi koji ce cilindar duze izdrzati;)
due+ je gus i za njega je roost overkill,događa se toliko trenje da je jako upitna trajnost...
--- Kraj citata ---
bero ga je ima dugo i nije bloka, jos ga je pegla na 19mm..... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju