Općenito > Servisi
Di-Tech , ZG i okolica
rs50e9:
tako je i meni na ditechu full gas 10 min i samo cukne
pustim stisnem gas opet normalno
osobno si prije svake sezone stavim novi filter novu svjecicu skinem casicu ocistim je i to je to
skuter vozi
provjeris jos vodu
ako to radis i ako ima 11tisuca drzat ce jos on oohohohoh
prijenos ti vec netko drugi napravi itd
da zalosno je to, tako je moj mint mint stanje i trazio sam uzaludno nekom ga dat da provjeri sve zamjeni sta traba dat par sto kn i vozit sezonu
al toga nema kod nas ocigledno
DajTeh:
Trenutno imam 2 purejeta koji se tjeraju svakodnevno, bez milosti. Jedan ima 21tkm, a drugi ce 28tkm. Za mene su to najpouzdaniji strojevi, sluze me besprijekornO.
Nazalost, bez vlastitog angazmana ti skuteri bi stajali ili bi imali neku drugu masinu. Skupio sam leger dijelova i odradio ih petnaestak do sada. Prosirio sam vidike koji su postojali ovdje kod nas u HR, i dosao do novih saznanja.
Javite se zanimaju me vase ocucane pile jer sam vlasnik 2kom :)
rs50e9:
--- Citat: DajTeh - 17 Travanj, 2015, 17:11:54 ---Trenutno imam 2 purejeta koji se tjeraju svakodnevno, bez milosti. Jedan ima 21tkm, a drugi ce 28tkm. Za mene su to najpouzdaniji strojevi, sluze me besprijekornO.
Nazalost, bez vlastitog angazmana ti skuteri bi stajali ili bi imali neku drugu masinu. Skupio sam leger dijelova i odradio ih petnaestak do sada. Prosirio sam vidike koji su postojali ovdje kod nas u HR, i dosao do novih saznanja.
Javite se zanimaju me vase ocucane pile jer sam vlasnik 2kom :)
--- Kraj citata ---
mojeg mozes chekirat u garazi.....nemrem nac temu
al to je jel sam njubara
budes nasao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju