Općenito > Servisi
Di-Tech , ZG i okolica
SpongeBob:
Pozdrav,
Vidim da su problemi sa Purejet-om normalna stvar :(
Ja isto stojim pred problemom servisiranja skuter. Presao je 11.000km i trebao bih ga vozit na veliki servis. Ovlasteni su me glatko odbili, zvao sam i neke bivse ovlastene, ali nitko ne zeli pipnuti taj skuter. Vidim da se tu isto vodi rasprava gdje i kod koga vozit pa me zanima dali je netko pronasao pouzdano rijesenje? Inace sam iz Zagreba.
rs50e9:
--- Citat: SpongeBob - 16 Travanj, 2015, 11:39:35 ---Pozdrav,
Ja isto stojim pred problemom servisiranja skuter. Presao je 11.000km i trebao bih ga vozit na veliki servis. Ovlasteni su me glatko odbili, zvao sam i neke bivse ovlastene, ali nitko ne zeli pipnuti taj skuter. Vidim da se tu isto vodi rasprava gdje i kod koga vozit pa me zanima dali je netko pronasao pouzdano rijesenje? Inace sam iz Zagreba.
--- Kraj citata ---
realno najbolje samo da odradis. ili nadjes nekog poznatog mehanicara opcenito, pokazes mu sve diy od purejet ili ditechu i skuzit ce
i ja sam skuzio. dakle on ima osnove mehanike naucite skupa sistem rada, i mozete nakon toga otvorit servis :)
inace imas iznad podsuseda jednog mehanicara. on cepa po djepu na dobar dan, a znam vec par ditecha od njega sta voze dosta dugo
SpongeBob:
--- Citat: rs50e9 - 16 Travanj, 2015, 17:51:02 ---
--- Citat: SpongeBob - 16 Travanj, 2015, 11:39:35 ---Pozdrav,
--- Kraj citata ---
realno najbolje samo da odradis. ili nadjes nekog poznatog mehanicara opcenito, pokazes mu sve diy od purejet ili ditechu i skuzit ce
i ja sam skuzio. dakle on ima osnove mehanike naucite skupa sistem rada, i mozete nakon toga otvorit servis :)
inace imas iznad podsuseda jednog mehanicara. on cepa po djepu na dobar dan, a znam vec par ditecha od njega sta voze dosta dugo
--- Kraj citata ---
Sve to štima, ali ako je tako jednostavno zašto OVLAŠTENI servisi ne žele servisirati? Zvao sam čovjeka koji je nekad bio ovlašteni Piagio servis, čovjek mi govorio o tlaku unutar motora od 10 bara, kako kad se jednom otvori mašina više nikad neće biti kako spada. Cijenim što je bio iskren i rekao da ne želi. Sve to me uplašilo pa kad sam počeo čitati forum sam još više samo pao u bed. ???
A taj lik koji popravlja je tko? Gdje živi,br. telefona, nešto?
rs50e9:
ahhh moras znat da zivimo u hrv
i hrvati su jako sjebani pogotovo tu po zgb
vise nitko nece radit za sitnice i za to dobit sitne pare
tako je u vecini grana gospodarstva....
cekaj tebi purjet vozi normlano i sve? sta podrazumijeva veliki servis?
taj gore kod podsuseda je bibikart. neki ga pljuju neki su zadovoljni
ima jos par mestri kaj slazu te skutere s el.diznama
ako se ista prca oko toga, po meni treba svaki jebeni dihtung i svako crijevo zamjenit, sve dobro ocistit i mehanicarske struke to poslozit.
tada cijena raste tebi i majstoru i tu prica pada
dakle ako zelis mint stanje budi spreman platit i za to
e sad dolazimo do toga djela kad se jednom otvori vise nije isto
valjda je to taj momenat kad se zamjeni samo nesto pa gubi tlak na nekom drugom djelu itd
jer nema sta tu otic ako se sve zadihta i poslozi kako spada
SpongeBob:
Za sad mi vozi normalno. Samo sam primjetio da mi nekad kad mu dam gas ili dok ga vozim ful gasom samo od jednom prestano vuć kao da sam pustio gas, to traje sekundu i onda opet potegne normalno. Promjenio mi se zvuk rada motora, kad dam gas se prije čuo lijepi duboki ton, a sada svuči kao da je auspuh probušen. Baš se dere.
Ja sam ga mislio voziti preventivno na servis jer ne znam koliko i kada ga je zadnji vlasnik servisirao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju