Općenito > Servisi

Di-Tech , ZG i okolica

<< < (9/17) > >>

mousezg:

--- Citat: JogFromYamaha - 21 Kolovoz, 2011, 22:07:41 ---uuu zbog akumulatora se pregrijava hm.... da to je to    :laughing7:

--- Kraj citata ---

ma pusti debile...... samo da nest bude sa mojom prijavom drustvu za zastitu potrosaca

JogFromYamaha:
iskreno sumljam da ces sta puno postic jer likovi ne da nemaju majstorski ispit nego nikada nisu vidli masinu iz nutra kako izgleda
a kamoli da znaju principe rada i da razumiju naprednu tehnologiju koja se krije iza suzuki morini masine

Tadr3:

--- Citat: JogFromYamaha - 22 Kolovoz, 2011, 12:55:44 ---iskreno sumljam da ces sta puno postic jer likovi ne da nemaju majstorski ispit nego nikada nisu vidli masinu iz nutra kako izgleda
a kamoli da znaju principe rada i da razumiju naprednu tehnologiju koja se krije iza suzuki morini masine

--- Kraj citata ---

SUZUKI MORINI FTW !  :headbang:

mousezg:

--- Citat: JogFromYamaha - 22 Kolovoz, 2011, 12:55:44 ---iskreno sumljam da ces sta puno postic jer likovi ne da nemaju majstorski ispit nego nikada nisu vidli masinu iz nutra kako izgleda

--- Kraj citata ---

da samo jedna osoba zbog ovoga ne ode kod njih, ja zadovoljan

JogFromYamaha:
po mojem vecina ovlastenih servisa ne zasluzuje titulu ovlastenog servisa jer se ne razumiju uopce u mehaniku skutera i motora kao sto i vecinom nemaju ni osnovne zamjenske djelove a one koji se narucuju oni pa stugnu u mjesec i pol ili dva ili cak ne stignu
sramotno

treba se uvesti sustav ocjenjivanja svakog servisa te s time izbaciti pljev da ostanu samo solidni seriozni mehanicari a ne lopovi i varalice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju