Općenito > Servisi
Di-Tech , ZG i okolica
mousezg:
--- Citat: JogFromYamaha - 21 Kolovoz, 2011, 22:07:41 ---uuu zbog akumulatora se pregrijava hm.... da to je to :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma pusti debile...... samo da nest bude sa mojom prijavom drustvu za zastitu potrosaca
JogFromYamaha:
iskreno sumljam da ces sta puno postic jer likovi ne da nemaju majstorski ispit nego nikada nisu vidli masinu iz nutra kako izgleda
a kamoli da znaju principe rada i da razumiju naprednu tehnologiju koja se krije iza suzuki morini masine
Tadr3:
--- Citat: JogFromYamaha - 22 Kolovoz, 2011, 12:55:44 ---iskreno sumljam da ces sta puno postic jer likovi ne da nemaju majstorski ispit nego nikada nisu vidli masinu iz nutra kako izgleda
a kamoli da znaju principe rada i da razumiju naprednu tehnologiju koja se krije iza suzuki morini masine
--- Kraj citata ---
SUZUKI MORINI FTW ! :headbang:
mousezg:
--- Citat: JogFromYamaha - 22 Kolovoz, 2011, 12:55:44 ---iskreno sumljam da ces sta puno postic jer likovi ne da nemaju majstorski ispit nego nikada nisu vidli masinu iz nutra kako izgleda
--- Kraj citata ---
da samo jedna osoba zbog ovoga ne ode kod njih, ja zadovoljan
JogFromYamaha:
po mojem vecina ovlastenih servisa ne zasluzuje titulu ovlastenog servisa jer se ne razumiju uopce u mehaniku skutera i motora kao sto i vecinom nemaju ni osnovne zamjenske djelove a one koji se narucuju oni pa stugnu u mjesec i pol ili dva ili cak ne stignu
sramotno
treba se uvesti sustav ocjenjivanja svakog servisa te s time izbaciti pljev da ostanu samo solidni seriozni mehanicari a ne lopovi i varalice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju