Općenito > Servisi

Di-Tech , ZG i okolica

<< < (7/17) > >>

mousezg:

--- Citat: JogFromYamaha - 12 Kolovoz, 2011, 14:29:49 ---ili napravi mali đir do mene

--- Kraj citata ---

a gle.... vž i nije bas tu iza čoška... i išao sam na varijantu da je ovo ipak ovlasteni servis.... sad cu svim naporima probat napravit da vise nebudu imali posla sa apriliom..... ili barem da se postroui kontola "servisera" tamo.......

JogFromYamaha:
1) njihov sef nema blage i zato radnici i pleseju ko misevi jer macke nema
2) neces nista postic jer su gamad i lopovi
3) najdi si privat nekog majstora koji zna kaj dela

Aprilia maniac:

--- Citat: JogFromYamaha - 12 Kolovoz, 2011, 14:38:06 ---1) njihov sef nema blage i zato radnici i pleseju ko misevi jer macke nema
2) neces nista postic jer su gamad i lopovi
3) najdi si privat nekog majstora koji zna kaj dela
--- Kraj citata ---

Tako je nađi si nekog privatnog jer svi ovlašteni serviseri di-techa ni kur** neznaju oko popravljanja aprilie,a ako ti ga i nekim ČUDOM čak i poprave masno će ti to naplatit jer im je to prekomplicirano bilo... :angry7:

mousezg:

--- Citat: Aprilia maniac - 12 Kolovoz, 2011, 14:50:10 ---Tako je nađi si nekog privatnog jer svi ovlašteni serviseri di-techa ni kur** neznaju oko popravljanja aprilie,a ako ti ga i nekim ČUDOM čak i poprave masno će ti to naplatit jer im je to prekomplicirano bilo... :angry7:

--- Kraj citata ---

pa pogledajte samo koliko sam to i trazio pa dobijem jedino od roga odgovor no on je u vž, i javi se chupsy, svaka čast svakome, ali nakon puno negativnih natpisa o njemu, nisam bas imao povjerenja u njega. Ne sudim čovjeku, mozda bi meni vrhunski slozi motor, ali mi je povjerenje poljuljano. I tako na kraju svega, nisam imao druge nego ami trade ili moto mondo, ali u ovo posljednjem, su me odmah odbili jer imaju previse posla. eto toliko o naššim divnim servisima......

Go-Go RUNNER:
Pa otpeljaj ga jogu, to je nekih 90-100km u jednom smjeru... ništa strašno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju