ono što sam dozivio u ami trade nisam očekivao ni u nocnoj mori ....
nakon 12 dana "servisa" motor je doma.... ono sto su napravili prvi dan, to je i jedino, i to je ok....
dakle, prosli utorak su rekli da je regler krivac dizanja temperature odnosno kazaljke... no nisu ga imali... pa nije dosao u srijedu, niti četvrtak a u petak je praznik a subotu ne rade... ok, bit će u ponedjeljak... naravno nije, nego u četvrtak tek je dosao... u medjuvremenu sam obavio sigurno preko 50 poziva da vidim u kojoj je dazi, i nikada nisu znali, te su govorili da ce se javit kroz 15 minuta.... u tih cca 10 dana niti jedan povratni poziv nisam dobio.... a 30 puta su rekli da ce nazvat...
jučer je bila kulminacija svega... zovem ujutro, neznaju nista, javit će, naravno da nitko nis ne javlja, zovem u jedan, da da, motor je na stolu, do 2 je gotovo..... reko, neću ih zvati odmah u 14h, dat ću im fore, pa zovem u 16h..... 28 poziva , uvijek odzvoni do kraja, nitko se nejavlja.... zovem paralelno na 2 telefonska broja... u 17h dobijem napokon nekoga, joj, neznam nista, javimo se kroz 15 minuta.... e tu sam pukao, sjeo u auto i pravac tamo.... zaprešić- heinzelova ma valjda ispod 10 min kroz grad.... dolazim tamo, "serviser" i svi "prodaaci" vani puše i gledaju me...... prolazim kraj njih i odmah na pult od servisa, dolazi ono g#vn% od kao prodavača - djelatnika servisa i vodi me u radionu do skutera, skutera nema, već je vani raskopan zguran kraj neke kuče...... dolazi g#vn% od " servisera", smrad balavi, ma nema valjda ni 17 godina, znate, nije regler, probali smo, akumulator je ..... 10 dana na servisu, a da nisu probali moj akumulator..... reko, imate rok odmah da ga slozite kak je i bio i vozim ga istog trena..... nema sanse, nase radno vrijeme je gotovo, dodjite sutra u 10 ujutro.... tu sam se počeo trest.... imate vremena pusit a nemate za slozit motor ?? odmah u garazu i ovaj balonja se pokupi slagat.... e ali, mi smo vam zbikali prekidac svjetla jer nije radio ( a ispravan je bio ) i morate si kupit drugi ili da ostavimo zbrikano !?!? nevjerojatno.... reko, dajte mi broj gazde ali odmah... vadi on mobitel, zove, ja objasnim čovjeku da ima retardiranje kretene za djelatnike i da nek mi refundiraju prekidač.... slozili su nabrzinu i pobrao sam se doma...... da bi poslije skuzio da su sjebali plastike oko osigurača i da mi sad žmigavci ne rade....... i da naravno, kazaljka od temperature i dalje ide u crveno, što je kao do akumulatora, iako sam ja odmah stavio novi i isti k**ra*.... toliko od servisera koji kao znaju sve slozit...
sad nakon 12 dana moram opet trazit servisera, jer sad imam problem da ne rade žmigavci i da temperatura ide u crveno iako se ne pregrijava... iako je očito neki problem sa strujom, ami trade kao ovlašteni servis aprilie nezna otkoloniti kvar ... a naplatili bi mi i regler i akumulator , i jos ispravan prekidac svjetla, i zao mi je ko psu kaj nisam isprobao žmigavce tamo alki sad je gotovo...
nisam rekao , da sam im morao prijetit da cu im zapalit sve skutere na dvoristu i to pred policijom ako ga ne sloze odmah.......
mail sa sličnim tekstom namjeravam slati i gazdi, i aprilii, i drustvu za zastitu potrošača....
i najbolje na kraju, kad mi je prodavač dolazio van sa prekidačem, i kad sam rekao da mi stave drugi, rekao je da ce stavit drugi na svoj račun damo da me nemora vise gledat.... jedva sam se suzdržavao da ga ne rasčetvorim.... ali nisam htio prvi ga udarit, ali se g#vn% nije dalo navuč da on prvi udari pa da ga pregazim u samoobrani...
nego, ima di kakav dobar elektiričar za skutere......
?