Općenito > Servisi
Di-Tech , ZG i okolica
maki 225:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Srpanj, 2011, 23:12:11 ---Napisao si da to znas napamet ;D
--- Kraj citata ---
:laughing7:
mousezg:
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Srpanj, 2011, 22:18:24 ---od kud si?
--- Kraj citata ---
imaš PM
Iwo SR Tuono:
da sam štelao laser na 50tki sad bi ti stavio setup, al na kitu sam ga uglavnom vozio i bio je multivar, 4.4 bijeli centralni, kevlar i fly s žutim šušticama a trebale su crvene da te ispuca na startu buraz :laughing7:
na serijskom variu 4.5gr ako ne i lakše, ja sam vozio na 5gr i išao je solidno ali tad sam imao obični remen, trebat će vam par setova rolina i bijeli centralni kako god okreneš
što se tiče servisera za ditech velika većina njih nema ni ključ za svjećicu za ditech a ni neznaju odakle počet kad mu dovezes skuter, skida ti vario s zabijenom turpijom i prijenos i tako, a vario dolje ide sa 32 i 17 pa nek te ne čudi to što nemoš nać nikog -.-
mousezg:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 15 Srpanj, 2011, 08:27:41 ---da sam štelao laser na 50tki sad bi ti stavio setup, al na kitu sam ga uglavnom vozio i bio je multivar, 4.4 bijeli centralni, kevlar i fly s žutim šušticama a trebale su crvene da te ispuca na startu buraz :laughing7:
na serijskom variu 4.5gr ako ne i lakše, ja sam vozio na 5gr i išao je solidno ali tad sam imao obični remen, trebat će vam par setova rolina i bijeli centralni kako god okreneš
što se tiče servisera za ditech velika većina njih nema ni ključ za svjećicu za ditech a ni neznaju odakle počet kad mu dovezes skuter, skida ti vario s zabijenom turpijom i prijenos i tako, a vario dolje ide sa 32 i 17 pa nek te ne čudi to što nemoš nać nikog -.-
--- Kraj citata ---
i dalje trazim...... ovo nije moguće, da u zagrebu nema nikoga
JogFromYamaha:
jebiga samo panjevi u zg-u hhh :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju