Općenito > Propisi

tehnički (auspuh)

<< < (4/4)

Iwo SR Tuono:
mene zanima buka narda na 2+ u peaku, sigurno je 85db  :toothy10: :toothy10:

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Srpanj, 2011, 10:33:48 ---mene zanima buka narda na 2+ u peaku, sigurno je 85db  :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

Je ako mjeris sa kilometra udaljenosti  ;D

tekkno:
Riješio sam problem.
Gospodin Serdarević će vratiti novac od akontacije i da napomenem nije bilo nikakvih problema !

robert:

--- Citat: tekkno - 14 Srpanj, 2011, 11:36:38 ---Riješio sam problem.
Gospodin Serdarević će vratiti novac od akontacije i da napomenem nije bilo nikakvih problema !

--- Kraj citata ---
najbolje riješenje! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

vale_vx:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Srpanj, 2011, 10:29:53 ---Ako je vozilo ni kao novo nema, onda uopce ne mjere (iako bi to lagano mogli izmjerit - kao sto mjere na autima recimo kad rade ekotest). Ako je vozilo imalo kao novo obrtaljku, a trenutno je nema ili je neispravna - iskljuce te iz prometa.

Takva je praksa kad su akcije mjerenja buke. A na tehnickom pregledu covjek po slobodnoj procjeni procijeni da je skut preglasan i onda ide mjerit, a tamo ima nacina kako ce izmjerit broj okretaja i to je to

--- Kraj citata ---

u stp-u kod mene je ovo ispisano na jednoj info ploči upravo vezano za mjerenje buke na tehničkom pregledu vozila, tako da izgleda da ni na tehničkom ne mjere ako je vozilo serijski isporučeno bez obrtaljke.
inače to je dopis od cvh, pa vjerujem da je tako u svim stp
također na toj ploči stoje i informacije o žmigama na tomosima i slično...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju