Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvačilo 107mm za minarelli.... (rubrika vjerovali ili ne :( )
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2011, 23:21:25 ---Znaš kaj znači "priheftati" :icon_thumright: E to sam napravil, stavil sam samo srednji vijak i zategnul s rukom da je sve na mjestu....a ne da je razbacano po garaži jer me stari klal cijeli tjedan da kak more biti motor u graži sa razbacanim djelovima cijeli tjedan i da nema kud stavit auto...a to je bilo dok sam karb štelal, i sad reko da sve pospremim i maknem, te da kad dođe zvono samo ga puknem gore i vozi...i eto ti pi*darije!
A inače sestra nikad ne dira motor, al taj dan je morala...da je bar pitala :angry9: No kaj je tu je...lakši sam za parsto kuna i nemam više brige s novcima...kad ih nema više ;D
--- Kraj citata ---
Ajde barem ces sad imat novo kvacilo,a ono staro skupi pa ga pokloni sestri :laughing7:
danc00:
--- Citat: pajo - 12 Srpanj, 2011, 23:57:29 ---sa rms kvačilom 107mm ne dolazi taj prsten.vijerovatno u varijanti 105mm
ja sam imao polini g3 ne stage6.
odličan izbor kvačila :icon_thumright:
samo ti to dobro provijeri dali je isto kvačilo piaggio-minarelli??
EDIT:ma da gledam u RMS katologu racing kvačilo ima samo 105 i 107mm tako da vijerovatno ide i na piaggio i minarelli?
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: U pravu si, ak je 107mm ide na minarelli i piaggio, i kvačila i zvona !
@Miki haha, budem, nek si samo nosi to, slikal bum sutra to pa bute vidli na kaj to liči..onaj flah di ide na polutku se savinul a debel je 5mm sigurno!
igor.sb:
nekad je s6 imao samo jedno kvacilo i davao tu redukciju za uzi feder
ima drug sb replica negdje tu redukciju, pitat cu ga, hoce li ti pokloniti ak se sam ne snađes
Iwo SR Tuono:
ma zvono ide gore bez beda, ako fly s morinija paše na piaggio, s piagia ide na mina jer su kodovi fly za mina i morini isti :laughing6: :laughing6:
e a sestru na lomaču dok ne da lovu za dijelove :icon_biggrin: da meni tako raznese kvačilo, bouuuzeee petra ::) ::) :toothy12: :toothy12: :toothy12:
danc00:
Evo da javim! Kvačilo je odlično, paše sve na milimetar, pakne love ko lude, i cijele su unutar zvona!
A kvačilo je mrak kaj se štelanja tiće, gore su bijeli federi i malo su pritegnuti, doslovno se može štelat start u manje od 500okr, al ja napinjem za jednu mjeru koja je zacrtana a to je oko 500okr zasad...čim ću jače zatezat valjda će tad i više okretaji rasti!
Bitno mi je to da sam si naštelal na 4500okr, dok sam na serijskom imal 5.5T i start je bil proklizavanje, dok sad čupa ko blesav, ono ulovi i točno se skuži da ne klizi, ili klizi minimalno, sve u svemu skuži se razlika!
Da mi jače ulovi stavil sam i 3 utega, znači po jedan uteg u svaku čeljust! Kad bu mi se dalo budem stavil i 2 da vidim jl će biti razlike!
Jedna sklopljena:
I evo kvačila, ako kome trebaju 2 čeljusti sa paknama za serijsko kvačilo jam u ih poklonim, jer su ko nove, dok je ostalo za bacit....
Ovo je sve kaj sam sakupil sa dekla u djelovima!
Na ovoj zadnjoj se vidi kak se ovaj lim izvinul, to mora da je bil jaki zacvik :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju