Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvačilo 107mm za minarelli.... (rubrika vjerovali ili ne :( )
efz:
Minarelli ima uzi centralni i trebal bi biti uzi utor u kvacilu, ak nije tak onda centralni nije fixiran tj. moze plesati.............. neka kvacila imaju u paketu dodatni prsten koji se stavio unutra kad bi iso na Minarelli a kad bi iso na Pia bi se prsten maknuo i samim time se dobila veca povrsina za siri centralni!
o ovakvom prstenu pricam ko sa slike: http://www.mojskuter.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Kva__ilo_BGM_Rac_4e16cf746db67.jpg
danc00:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Srpanj, 2011, 22:56:37 ---A cek,ne kontam zasto si stavio deklo bez zvona :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Znaš kaj znači "priheftati" :icon_thumright: E to sam napravil, stavil sam samo srednji vijak i zategnul s rukom da je sve na mjestu....a ne da je razbacano po garaži jer me stari klal cijeli tjedan da kak more biti motor u graži sa razbacanim djelovima cijeli tjedan i da nema kud stavit auto...a to je bilo dok sam karb štelal, i sad reko da sve pospremim i maknem, te da kad dođe zvono samo ga puknem gore i vozi...i eto ti pi*darije!
A inače sestra nikad ne dira motor, al taj dan je morala...da je bar pitala :angry9: No kaj je tu je...lakši sam za parsto kuna i nemam više brige s novcima...kad ih nema više ;D
danc00:
--- Citat: efz - 12 Srpanj, 2011, 23:19:27 ---Minarelli ima uzi centralni i trebal bi biti uzi utor u kvacilu, ak nije tak onda centralni nije fixiran tj. moze plesati.............. neka kvacila imaju u paketu dodatni prsten koji se stavio unutra kad bi iso na Minarelli a kad bi iso na Pia bi se prsten maknuo i samim time se dobila veca povrsina za siri centralni!
--- Kraj citata ---
To je ovaj prsten? Ma kupil bum torsion od malossia i to mu bude prsten :icon_thumright:
efz:
--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2011, 23:27:13 ---
To je ovaj prsten? Ma kupil bum torsion od malossia i to mu bude prsten :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da ovaj srebrni, kazem feder je malo uzi pa ono da bude sve pic-pic ;D
pajo:
sa rms kvačilom 107mm ne dolazi taj prsten.vijerovatno u varijanti 105mm
ja sam imao polini g3 ne stage6.
odličan izbor kvačila :icon_thumright:
samo ti to dobro provijeri dali je isto kvačilo piaggio-minarelli??
EDIT:ma da gledam u RMS katologu racing kvačilo ima samo 105 i 107mm tako da vijerovatno ide i na piaggio i minarelli?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju