Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa Peugeot SF2

<< < (6/7) > >>

master_o_fight:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Veljača, 2008, 19:17:57 ---j*bate toliko ne kosta ni keihin 28

--- Kraj citata ---

vidiš što je kvaliteta :icon_thumright:

neer:

--- Citat: speed - 12 Veljača, 2008, 17:45:17 ---
--- Citat: neer - 12 Veljača, 2008, 15:12:59 ---
--- Citat: speed - 11 Veljača, 2008, 20:41:16 ---m6 diznu imaju dellorto karbovi 17,5 i 20,5,a m5 karb dell 19

nema za pezo puno karbova,ja sam dell 19 trazio pola godine :toothy3:

--- Kraj citata ---
to s pronalaskom odgovarajuceg karba sam i sam okusio tako da znam u kakvoj ste situaciji ..ja sam kupio karb za piaggio i pripasao ga na preradjenu staru prirubnicu ...ali bilo bi jos bolje da je prirubnica za 100ccm .bolje ista nego nista .sve se da sredit  :)

--- Kraj citata ---
ja ima i prirubnicu od 100 ccm ;D

--- Kraj citata ---
eh pa cuj mogli bi skontat nesto za tu prirubnicu ako ti skuplja prasinu hehe

Drnda:

--- Citat: master_o_fight - 13 Veljača, 2008, 19:29:46 ---
--- Citat: Drnda-1 - 13 Veljača, 2008, 19:17:57 ---j*bate toliko ne kosta ni keihin 28

--- Kraj citata ---

vidiš što je kvaliteta :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A cuj.. tebi je barem lako doc do karba ako ista.. ja danas pola skutera rastavija da bi diznu prominija ma poludija sam, i u mene je metalna casica 12 dellorto

Hrga:
ali mi na pezou se moramo zajebavat s prirubnicama vi samo stavite karb na prirubnicu, minarelii, pia... Onda navoji na karbu odlaze ko ludi iako pazis poslje 10tog puta ode svejedno

neer:

--- Citat: Hrga - 13 Veljača, 2008, 20:28:28 ---ali mi na pezou se moramo zajebavat s prirubnicama vi samo stavite karb na prirubnicu, minarelii, pia... Onda navoji na karbu odlaze ko ludi iako pazis poslje 10tog puta ode svejedno

--- Kraj citata ---
joj ti navoji na gurtneru majku im poljubim ..ja bi htio gumenu prirubnica kad ovi inzenjeri u peugotu moraju biti pametni i bubnit alu prirubnica..razmisljam sad nabait neku gumenu prir. i preradit je da pase na peugeota..ali od koje skutera ????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju