Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa Peugeot SF2
BlackNaranča:
Ovako imam sf2 50ccm i stavio sam zx-a prije 2 mjeseca...i imam standardne rolice..
motor je star 4 mjeseca i ima 4000km
i sada ...sinoc mi se poceo desavati jedan problem...kada dajem gas pocme pucati iz ausouha kao da vatra izlazi onako bas puca...i pocme svjetliti zarulja da nema ulja, ja provjerio ima jos pola rezervara.
motor jedva vozi kada tako puca...skoro se nemice s mjesta..
to pucanje se moze usporediti kao kada auto nizbrdo pri nekih 70-80kmh pustite bez gasa da ide, pa se cuje pucanje iz auspuha, samo je u mom slucaju jos jace...
3alfa3:
Stavio si spuh koji je otvoreniji od serijskog i sada bi trebalo postelati karb jer trebas vise benge.
Rolice svakako stavi odgovarajuce.
BlackNaranča:
aha, a ja sam s ovim auspuhov vozio 2 mjeseca...to za rolice to ok, staviti cu odgovarajuce 7g jel tako?
koliko dodu one?
bio mi je motor na rezervi, evo sam sada ulio malo goriva, i izgleda da ne puca vise...jeli mozda to problem?
speed:
--- Citat: BlackNaranča - 11 Veljača, 2008, 13:24:52 ---aha, a ja sam s ovim auspuhov vozio 2 mjeseca...to za rolice to ok, staviti cu odgovarajuce 7g jel tako?
koliko dodu one?
bio mi je motor na rezervi, evo sam sada ulio malo goriva, i izgleda da ne puca vise...jeli mozda to problem?
--- Kraj citata ---
stavi 7 g rolice,i to mallosijeve,rolice ti dodju oko 60 kn,a lampica ti je svijetlila od ulja zato jer ti je skut bio nakosen,tj. isao si niz padinu
neer:
a mozda mu je riknio mjerac razine ulja (prodajem) obaveno moras nastelat karb kak spada ako neznas sam odvezi da ti srede u neki servis ..ja neznam dal ima gurtner saraf za smjesu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju