bok
evo ivana_sp
da razjasnimo ovu situaciju,iako znam da ce tema biti obrisana,pošto je ovo forum gdje se istina nesmije znati
1.) sto se tice samog banna,ok,sta je tu je,istina naručivao sam bez eladievog i efz znanja
2.)razlog takvog naručivanja je taj što niti od strane eladievog dogovora nije bilo ništa(znaci nisu mi dani rabati koji su obećani,niti cijene nisu bile kako je obećano
3.) NAJBITNIJE-NISAM nikoga prevario,neznam šta eladio tu priča gluposti da sam preko 1000 eura dužan
hahahahahah aj kad si tolki frajer daj napisi imena od tih ljudi,brojeve mobitela,bilo sta
a evo i popis članova koji mogu i dalje potvrdit da nisam nikoga zaj#bo i da i dalje uredno isporucujem djelove bez repova,otkad sam bannan sa foruma
stefek,panther007,maminjo,kamikaza,bogus,domagoy46,ivan drifter,duje(onaj koji vozi kymca),endi,doritos,iwo,miroslav kamba,kos3,nixa,roby iz valpova(neznam nick točan),formoz,guje,fleky,go go runner,noky,Ivan_sf_2 i jos dosta ljudi kojih se nemogu sjetit sad,nickova
to su ljudi samo od dana kad sam bannan kojima sam prodao djelove,i sve ovo oni mogu potvrdit + onih 50 pluseva u trgovinama koji su mi obrisani
nikada nikome nisam kune ostao dužan,čak i meni neki ljudi na forumu duguju,ali ok
eto ovo je istina,a sad cemo vidit oce admini bit korektni pa nek se povede rasprava oko ove teme,il ce standardno bit šup** pa obrisat ovu temu
pozdrav od ivana_sp