Općenito > Oprema

Kaciga - 1000 kn kazna za nehomologirane

<< < (9/11) > >>

ziloryder:
ja imam vec u planu uzest kakvu bolju kacigu, za ovu sam dao 120kn u BIH i nevalja nista samo radi policije.....pa sad za oko 350-500kn imate li mi preporucit kakvu al da je onako manja da mi moze ispod sica

3alfa3:

--- Citat: ziloryder - 13 Srpanj, 2011, 15:33:57 ---ja imam vec u planu uzest kakvu bolju kacigu, za ovu sam dao 120kn u BIH i nevalja nista samo radi policije.....pa sad za oko 350-500kn imate li mi preporucit kakvu al da je onako manja da mi moze ispod sica

--- Kraj citata ---

Nemam  ;D

ali svakako bi ti preporucio integralnu kacigu. Meni je Nolan OK za svoju cijenu i mislim da ce i slijedeca biti Nolanica - pogotovo zato jer mi odgovara (iznutra) za moju glavurdu

mrcina:
evo ja ti prodam jednu za dvije glave ima homologaciju ARC Republic jet kaciga

JogFromYamaha:
imas u lidlu solidne kacige od 180kn nadalje pa si zberi koja ti pase

zwerko:

--- Citat: mrcina - 11 Srpanj, 2011, 20:50:40 ---jer kaciga bez homologacije je veča opasnost za vozača od neimanja kacige ili da prevedem lažna sigurnost više če te koštati glave nego polaka i sigurna vožnja bez kacige

--- Kraj citata ---

Znaci pad sa lagane voznje i udarac glavom od asfalt je isto bez i sa biciklistickom kacigom??? Pa ja bi rekao da i nije bas... ako stiti kod pada sa bicikla, di je razlika kod mopeda ako se ne radi o brzini vecoj od 30 kmh...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju