Općenito > Slike i filmovi o skuterima
BLACK-TEAM
black-rox:
Staviti ću slike jednog lijepog sunčanog dana,kada bude sve gotovo,za sada još ne želim ništa stavljati,a i scooter je cijeli sada rastavljen,i rade se još neke izmjene :icon_thumright:
zoki_NRG:
--- Citat: pitaNS - 05 Ožujak, 2008, 13:45:19 ---to sam ja isto rekao, stavi slike da vidimo jer ovako cela ta tvoja priča mi ne znači puno..Ništa ne poričem niti kažem da izmišljaš, verujem ja da ti radiš taj project i da će ispasti prejebeno ali daj brate stavi da vidimo mi to...
--- Kraj citata ---
pusti ti to, sta ti nije dovoljno sta ti je nas par reklo da slaze, vec godinu i preko 6 mjeseci, btw, ako si od volje black rox, daj im napisi ukratko barem koje djelove imas, i sta si preradjivao...i sta si poliro...btw, i masinu koju ima kazem, nemaju puuuuno njih u hr, jer svi stavljaju kiteve tipa malossi, ili topove ljubicaste i sreduju, jer ne narucuju svi stage 6 karbove, kiteve, yasunije nego oni koji su vise zagrizli, opet kazem, ici ce puuno bolje od ostalih nakitanih sa karbovima 19, 21 koje svi imaju....i spuhovima tipa nardo, ili malossi....ali black je rekao da mu masina nije bitna iako ce biti po meni odlicna, sto se tice styla, motor je meni predivan i boja motora, i da nema na motoru jednu dvadesetinu fusa, sve je pedantno radjeno...btw, stavi im neku slicicu, ne moras cijeli motor...ako vec zelis...ipak si ti vlasnik ;D ;D ;D
black-rox:
Kad bude gotov idu slike ima dvije greške na plastikama jer je pitur malo zajebal,a ja sam rekal da ću onom majmunu šta mi je farbal zbog toga razbiti glavu,a i da ću to pofarbati na novo...
Teško je nać dobroga pitura sve neki fušeri tu kod nas :angry9: :angry9: glavno da znaju naplatiti,i reć pa to ti je za skuter predobro morat ću naučiti farbati :icon_thumright:
zoki_NRG:
--- Citat: black-rox - 05 Ožujak, 2008, 16:14:03 ---Kad bude gotov idu slike ima dvije greške na plastikama jer je pitur malo zajebal,a ja sam rekal da ću onom majmunu šta mi je farbal zbog toga razbiti glavu,a i da ću to pofarbati na novo...
Teško je nać dobroga pitura sve neki fušeri tu kod nas :angry9: :angry9: glavno da znaju naplatiti,i reć pa to ti je za skuter predobro morat ću naučiti farbati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dobro jedino to, al opet odlicno je pofarbano i ima 2 curaka koji se jedva vide kad se priblizis, sve ostale ocjene su za 5 +
PROOF:
rox stavi im bar onaj video ko nama na black-scooters.. :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju