Općenito > Slike i filmovi o skuterima
BLACK-TEAM
black-rox:
--- Citat: ...VULIN... - 05 Ožujak, 2008, 11:04:05 ---na mon nrg-u je tpr kojeg cu preradivati, blokovi ce biti preradeni, top radilica, roost auspuh, delta, multivar, karba sad nema jer san ga stavia na zipa a i nace je bia 19, al ici ce 24+ , prisa san sa tn setupon oko 500km i opet san ga rastavia jer sad iden u prerade cilindra i bloka samo triban poci uzeti bijaks, plastike ce sve biti detaljno preradene, zadnji kraj san vec pocea i to ce biti cili spojen, sad je u crno-biloj kombinaciji uz neke plave sitnice, tako cu ga i nakon sredivanja plastika opet ofarbati jer mu nekako najbolje stoji, felge, rama i blok ce ici na plastificiranje i tako... iden sitnicu po sitnicu jer triba dosta truda i sto je najgore dosta novaca a toga se nikad nema dosta lol...
--- Kraj citata ---
Da to se slažem nikad dosta para :icon_thumright:
Stay tuned :icon_thumright:
mrcina:
pazi da ne završiš kao mr j sa vakumom u cijevima goriva a od goriva ni g pa mu skuter umjesto da vozi štekče.
BlitzMan:
krivo si ti mene razumio.....slazes nest i hvalis a vidli smo slike samo od kad kak ti kazes 1 godinu stare...a nemojte onda tak pricat on ima ovo on ono pa stavi na forum da svi vide a ne samo SA i stigli dijelovi i neke slike....ovakav zadnji kraj nema bas puno ljudi jer nitko nikad nece uspit napravit 2 ista...prednja plastika je rađena po meni i nisam jos vidio ovakav model :) izrađen...btw. ne hvalim se neg sam stavio na forum da ljudi vide sta se slaze i da imaju sta pogledat a ne živit na riječima i hvalit ono sta jos nitko nije vidio...sta nije tako....???
opet ponavljam svaka tebi čast i sve 5, al je samo jedan u hr i to me veseli....a high end nema bas tolko ljudi u HR da se vozi sa njim po cesti a tko ima svaka mu čast pa ima taj gušt.....
BlitzMan:
i daj reci na kojem je to forumu tvoj skuter...od njih stranih 20 di sam ja regan nema tvog roxa :dontknow: :dontknow: i samo 5 ljudi iz hr je regano a njih sad necu nabrajat
pitaNS:
to sam ja isto rekao, stavi slike da vidimo jer ovako cela ta tvoja priča mi ne znači puno..Ništa ne poričem niti kažem da izmišljaš, verujem ja da ti radiš taj project i da će ispasti prejebeno ali daj brate stavi da vidimo mi to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju