Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP Black Soul '11
Drnda:
nisi mozda dobro vidio, serijala je manje trosila...
a sad nezz hoces li vjerovati , ali taj skuter je uvijek grijan, i vozi se samo pun gas...
potrosnja je uvijek mjerena na nacin da se nalije do cepa i resetira onaj brojac... svaki put se napravi mislim oko 185 km do tankanja ponovnog, znam da je oko 180 km uvijek bila brojka, nekad koji kilometar manje, nekad vise....tek sa kitom je oko 140 mislim...
Kamba:
tako sam ja mjerio potrošnju barem 20 puta....i to jedini točan način.... :icon_thumright:
Drnda:
ma on mjeri na svakom tocenju, i stvarno, ja sam skidao serijsku termogrupu na 16 tisuca, stanje klipa karika i cilindra je takvo da bi mogao pod novo prodati.. niti su karike pustale niti ima ijedne okom vidljive crtice ili nesto slicno na cilindru, nisam mogao vjerovati...
JeRa:
ravnica je,skuter 100% serijski.. laze sigurno, al realne ide 75-78 da ga jebes... izmjerit cu gps pa javim tocne rezultate :)
Tomi_ZG:
--- Citat: JeRa - 04 Srpanj, 2012, 22:12:18 ---ravnica je,skuter 100% serijski.. laze sigurno, al realne ide 75-78 da ga jebes... izmjerit cu gps pa javim tocne rezultate :)
--- Kraj citata ---
Meni je 90 po satu malo manje od 83 po gps-u,baš me zanima koliko će tebi pokazat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju