Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 SP Black Soul '11

<< < (19/23) > >>

Kamba:
....poprlicno lose nastelan motor,kolegin Power sa Maloooosi Sportom,Multivar,17.5, i Leo RR....na ravnici 105 po satu na 10 tisuca okretaja....kroz ubrzanje se vrtio na 9 i po,u krajnjoj eto na 10, mozda malo vise.... :icon_thumright:

Drnda:
nije lose nastelan, na 11400 vrti kroz ubrzanje i nemoze mu zapeti nijedan setup slican ili jaci ( midrace slabiji)
trosi oko 4-4.5 litara a ide stvarno jebacki
naravno da moze ici i bolje u krajnjoj, ali ja ga nisam vozio brze...

Kamba:
..moj Runner koji se vrtio na 9 i pol tisuća kroz ubrzanje...na karbu 17.5 sam imao diznu 80 i Red sponge,smjesa super i trošio mi je 4 litre ako ga ne piliš skroz....i nije samo meni tako bilo...tako da čisto sumnjam da takav već jači base troši samo 4 litre a kida kolje i ubija..... :icon_thumright: prije bi reko 5 litara.....

Drnda:
ja bi prije rekao da je kao 50 ccm, znaci ovi dijelovi samo ne i kit  , trosio od 3.2 do 3.9 litara ovisno jeli zima i jesu 2 osobe.. a isao je skoro isto, tj samo je sporije ubrzavao u odnosu na sada.... vlasnik skutera je tu na forumu, samo nije aktivan bas, mozda nekad i naleti pogledati, ali ne pise nista....
meni i dalje neshvatljiv skuter kako tako dobro ide, a tako malo trosi... jer meni je isto sve osim spuha koji je kod mene bio zx trosio oko 4.5-5.5l  :happy8:

Kamba:
...dobro,ruku na srce i meni je serijala trošila više nego base kit,ne znam ni ja zašto taj faking Piaggio 50 ccm troši ko auto ali ne bitno....vjerujem da 90 % ljudi krivo i mjeri potrošnju,a neki jednostavno lažu.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju