Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Policijska nepravda =(  (Posjeta: 1521 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ghostride666

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Gilera runner VX 125
Policijska nepravda =(
« : 06 Srpanj, 2011, 12:01:04 »
Prije par mjeseci me je policija zaustavila zbog prebrze vožnje, policajac mi je pokazao brzinu od 92km/h na onome njihovome uređaju, te su to umanjili za 10km/h i napisali mi kaznu, iako je i to bilo previše, nisam sigurno vozio više od 80km/h, ogranićenje brzine je bilo 50km/h, znači išao sam 32km/h brže od dozvoljenoga, te sam dobio kaznu od 2000kn. Dobro kriv sam ali isto tako, u tome trenutku je prošlo nekoliko auta pored mene koju su išli brže, inače za dečke iz Rijeke to je ulica ispod wtc-a J.P.Kamova, ulica je jako dugačka i ravna i nitko ne vozio ispod 60,70...ali dobro rebnuli su me i ajde.
Prije neki tjedan je jedna moja poznanica skrivila prometnu nesreću i dobila kaznu od 1700kn  :o :o :o
Na kazni joj piše da se je nepropisno prestrojila i izazvala prometnu nesreću, mene zanima kako ona može dobiti znači za to dvoje, sa time da je čovjeka dovela u opasnost jer je srušila lika na motoru, a ja koji nikoga nisam doveo u opasnot i vožnja od 80km/h po preglednoj cesti, ravnici je daleko od divljanja, zašto i kako sam ja mogao dobiti veću kaznu, gdje je tu pravda, inače meni je to prva kazna nikada nisam imao nikakvoga doticaja sa zakonom, jer problem što nemam velike sise ili što nisam plakao ili ponudio oralni zadovoljavanje službenoj osobi?????
meni za vxr-a frajer nudio BMW X5 iz 2007 i neku sitnu nadoplatu....naravno nisam pristao  :dontknow:

Offline libje

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Policijska nepravda =(
« Odgovori #1 : 06 Srpanj, 2011, 12:02:48 »
to zadnje  8)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #2 : 06 Srpanj, 2011, 12:10:18 »
Kak misliš nisi nikoga doveo u opasnost? Pa išao si brže od dopuštenoga i to dosta. Em ti skuter ide dosta preko brzine koje bi u teoriji trebao ići!

Oš me upoznat s poznanicom ak je radodajka ako kažeš da je na licu mjesta odradila murjaka?  :icon_biggrin:

Offline nrg extreme

• maxi forumaš
  • Mjesto: da
« Odgovori #3 : 06 Srpanj, 2011, 12:15:29 »
Kak misliš nisi nikoga doveo u opasnost? Pa išao si brže od dopuštenoga i to dosta. Em ti skuter ide dosta preko brzine koje bi u teoriji trebao ići!

Oš me upoznat s poznanicom ak je radodajka ako kažeš da je na licu mjesta odradila murjaka?  :icon_biggrin:
Nebi baš reko da je sa skuterom išo,ne znam dali uopće može napisat kaznu da je moped išo brže od 50
ili te odma vodi na tehnički pa onda zajeb. :dontknow:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #4 : 06 Srpanj, 2011, 12:17:55 »
Nebi baš reko da je sa skuterom išo,ne znam dali uopće može napisat kaznu da je moped išo brže od 50
ili te odma vodi na tehnički pa onda zajeb. :dontknow:

Da, pretpostavio sam odmah da je išao skuterom, iako nemora značit. No ako te skine radarom, itekako može napisat kaznu.

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #5 : 06 Srpanj, 2011, 13:20:46 »
a ja koji nikoga nisam doveo u opasnot i vožnja od 80km/h po preglednoj cesti, ravnici je daleko od divljanja,

kako nisi?
pitao bi te da ti je nekakvo dite istrcalo na cestu, pa bi li stigao zaustaviti se na vrime?

ako je ogranicenje 50, onda je to sa razlogom, iako se mozda ne cini na prvu da ima logike za tako nisku brzinu...

Offline Kamba

• moderator
  • Tržnica : (+27)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 250
  • Moja Kaciga: glavu čuva
  • MojSpuh: Shacal
« Odgovori #6 : 06 Srpanj, 2011, 13:31:10 »
Kazna za uzrokovanje prometne je 5000 kn! Tako je meni drot reko! Nisi ti puno dobio,vec je ona dobila malo! :D

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #7 : 06 Srpanj, 2011, 13:36:30 »
gledaj ako si vozio svoju gileru sp50 onda mozes biti ponosan jer ti je gilera ide 92 km/h
a drugo kad te zaustavio trebao si reći da je to skuter i da ne ide više od 50  ponavljam ako si išao runnerom ali pretpostavljam da nisi?    :toothy9:

Offline foxy571

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Ktm Duke 125
  • Moja Kaciga: Vemar
« Odgovori #8 : 06 Srpanj, 2011, 15:14:04 »
ak te snimio da si iso 92 onda ti je kazna ok..jer svaka voznja iznad ogranicenja se smatra opasnom pa je najvjerovatnije i to doprinjelo tvojoj kazni..meni je najjace kad me neki dan zaustavi murjak i kaze mi da sam iso iznad 50 a nije me snimio radarom...ja kazem da nisam (a jesam.:D)..i morao me pustit jer nije imao nikakvih dokaza da sam ga stisnio malo brze 8)
i pišanje je sranje ako pišaš u vjetar...:D

Offline Nix666

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP50
  • MojSetup: Red Sponge, dizna 64, Polini high speed, 5.25g utezi
  • MojSpuh: Gianelli Rekord
« Odgovori #9 : 06 Srpanj, 2011, 16:13:16 »
Baš sam neki dan razgovarao s tatom o tim ograničenjima. Kaže da je većina ograničenja (što se tiče brzine) ista već 20 godina. on sigurno zna jer je svaki tjedan bar 2 puta išao u Italiju, i puno se vozio. U tih 20 godina, em su se poboljšala vozila, em je kvalitetniji asfalt(ne mislim na rupe i to, nego na držanje). em su izgrađeni nogostupi, zrcala na zavojima i kojekakve druge pi****je i onda se netko mora voziti 40 tamo gdje je moguće(ne samo moguće, nego moguće bez ugrožavanja prometa) voziti 80. Čemu sve to?

I još nešto. Imam par frendova koji su bili odvedeni u stanicu i kažu da se murjaci vozez ko manijaci. Nedavno su jednog vozili u BMW-u 80 kroz grad. HALO, kroz grad, ne po brzoj cesti, ne po nenaseljenom području, nego kroz grad po ulici širine 5m, i još kaže lik da to nije ništa.
Ne znam ja tko tu koga, ali dok ne dođe neki Matija Gubec, ne bu dobro

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #10 : 06 Srpanj, 2011, 16:19:04 »
ko ima priliku vidjet murijaka na motoru, sve mu bude jasno...rastezu one nove BMW-e, gori su od turista na motorima.

mene su u nedjelju zaustavili, bio sam sa frendovima na Grobniku gledat krug, kad sam se vracao prema Selcima da ostavim frenda, bilo je bar 10 patrola, sto usmjeravanje prometa, sto stopanje...naravno izlazim iz Selaca i zaustave me sa 85 (-10 tolerancija = 75) gdje je ogranicenje 60...pregledni dio ceste, na autobusnoj stanici gdje me zaustavio nije bilo nikoga, magistrala tako da nitko ne sece uokolo...jedino s druge strane je bila neka kolonica isla...

nisam se zalio odmah jer znam da sam bio kriv, ali cjepidlace uzasno...frajer pise nalog, kolega mu govori kako treba ic i jos pocne pisat za lika kojeg je zaustavio drugi murijak iza mene...500kn sam dobio, napisao sam zalbu, ako prodje prodje, ako ne cu morat platit jbg

Offline Reponja

• moderator
  • Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Aprilia Rally,
  • Moja Kaciga: Held
  • MojSetup: je specijalan Sport!
  • MojSpuh: Tecnigas Trek
« Odgovori #11 : 06 Srpanj, 2011, 18:21:48 »
Ukratko, da ti ponudim odgovor.

Zato jer se pojave na J.P. Kamova tek kad ih netko dobro ošpota da se tamo vozi kao na skakaoni, pa naprave par/nekoliko
primjera svima i onda lagano odjebuckaju na par mjeseci. Često prolazim onuda, na 2, maksimalno 3 mjesta znaju stajati, ja usporim
(i ponekad im i mahnem) i svi sretni... Počni raditi isto, zdravije je za novčanik, duže će živjeti...
"I would berry my dick so far inside her ass, who ever could pull it out would be crowned king Arthur!"

Offline ghostride666

• forumski skuteraš
« Odgovori #12 : 06 Srpanj, 2011, 22:15:58 »
vozio sam auto, ne gileru...normalno od sada tamo vozim 40-50
meni za vxr-a frajer nudio BMW X5 iz 2007 i neku sitnu nadoplatu....naravno nisam pristao  :dontknow:

Offline Loris Ri

• maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #13 : 06 Srpanj, 2011, 22:24:52 »
ja na toj cesti ni na onoj isod nikad iznad 65...nedam im gusta da mi pisu kaznu...
-------------------------------------------------
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::

Offline Loris Ri

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 06 Srpanj, 2011, 22:44:51 »
barem u rijeci znas di su najcesce.....pecine-gornja,donja cesta,kostrena-plodine i tamo poslje pomorca,od krnjeva prema kantridi,krnjevo na busnoj stanici,nekad znaju bit tamo kod konta,kod capitana,kod peveca na onoj ravnici,na grobniku prema stazi,iznad bakra kod vidikovca..... i sad se vise nemogu sjetit nicega.....

Offline ghostride666

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 06 Srpanj, 2011, 23:04:22 »
piramida na stanici, te na ravnici kod 3. maja

Offline Loris Ri

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 06 Srpanj, 2011, 23:08:08 »
piramida na stanici, te na ravnici kod 3. maja
na piramidi ih jos nisam vidio,a za 3.maj sam napiso-->krnjevo-kantrida

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #17 : 07 Srpanj, 2011, 00:03:36 »
Janka polica kamova ima ogranicenje 50,a ja da sam stavljao znakove stavio bi 20
Zasto?
Ta cijela ulica je dvokilometarski parking s obe strane,ljudi otvataju vrata,busevi,duzinom ulice su zgrade,kuce,sve puno djece,ljudi koji trce naokolo,nepropisno parkiranih auta u drvoredu koji na rikverc izlaze i ne jebu zivu silu itd i sad ti onuda ides 90-100 a znas da pederi stoje malo iza semafora onog od izlaza od towera, pa ja sam nekidan zenu zamalo s 5 na sat pokupio a di nes sa 90,ljudi su upozoreni da te dugacke ulice i svaki dan na radiju govore di su patrole a recimo ulica kod 3maja isto ima ogranicenje 50 kao i nova cetverotracna zvonimirova i slicne,to su ulice di murija mlati lovu a mi se vozimo 60-70-80 i kontamo da stojimo na mjestu
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka