Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (2/17) > >>

doritos:
 za ta 2 cilindra bi ti trebao sigurno jaci uapsuh, tipa nardo/shot! corsa je dobra i mogla bi bolje raditi sa yasuni r jer ima 2karike i veca kompra na nizim okretajima dok sa Hebom nebi bas radilo kojem trebaju bar 11500 da ide kak treba...

ja bih uzimao Hebo jer je kvaliteta i zavrsna obrada na visokoj razini. a sad ti visi sta oces, skuter za svaki dan ili za vikende! za svaki dan je base kit dok sve jace nije bas za svaki dan , to sigurno znam  :)

na tebi je sta oces... :icon_thumright:

EmirF121:
Polini Corsa za minu je 160 ojra? Pa jbt za Piaggio je 255,41.  :angry7:

danc00:
Da, sa jednom karikom bi imal problema, jer yasuni kolko znam nije baš za okretaje iznad 11T, zato veliš da bi Corsa bila bolja!?

Ne, pa kaj nema neki midrace za po svaki dan, velim ne mora biti najjači, samo da je jači od BASE i da mi paše na yasuni R te 19mm karb :toothy11:

@Emir - 200€ je za mina, ja sam uračunal povrat poreza, ak bu mi prešlo na granici, no nebitno to sad.

pralas:
a zasto ne bacis oko na mhr replicu?
yasuni r joj sjeda ko budali samar,ide a traje...
dok se kod ova 2 cilindra rezonantno podrucje bas ne poklapa sa rezonantnim podrucjem yasuni r-a

EmirF121:

--- Citat: danc00 - 07 Srpanj, 2011, 00:16:20 ---Ne, pa kaj nema neki midrace za po svaki dan, velim ne mora biti najjači, samo da je jači od BASE i da mi paše na yasuni R te 19mm karb :toothy11:

--- Kraj citata ---

MHR Replica?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju