Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (3/17) > >>

Bero:

--- Citat: EmirF121 - 07 Srpanj, 2011, 00:20:54 ---MHR Replica?

--- Kraj citata ---

Baš sam htio preporučit MHR Replicu

Ovisi za kaj ti skuter koristi, ako je u pitanju svakodnevna vožnja onda bi stavio neki kit s 2 karike. Ova opcija s Manston replicom će ti sigurno tokom sezone povuči još jači auspuh i onda nikad kraja.

Osobno bi si složio:

Kit:DR Evo
Auspuh:Yasuni R
Karb: 19
Variomat + Polutka: Malossi ili Polini SC
Kuplung: Delta
Neka radilica i deri, složiš jednom i samo voziš. Jer kad s jačim setupom počnu problemi onda im nema kraja

Kada bi baš trebao birati između ta 2 kita, uzeo bi Corsu samo zato što je slabija i bolje bi mi odgovarala auspuhu :happy3:

danc00:
Znači Hebo otpada! MHR replica je preskupa, a ne vjerujem da je jača od Corse, a i nema je tamo di mogu kupit!

Ići će polutke linearne i kumplug S6 onaj, čuo sam da je bolji od delte, a i pajo ga je imal i nahvalil ga je da to nisu istine  :icon_thumright: Bolja kvaliteta a cijena ista ko delta!

To mi je bil plan: 

-polini corsa
-yasuni R
-RMS ili BGM racing radilica
-19mm dellorto DS
-variomat Hebo ng
-RMS linearna polutka ( :dontknow:)
-S6 kvačilo

Trebalo bi trajat, a i nije neki divlji setup sa jednom karikom da ga treba gonit, ili ???

Bero:

--- Citat: danc00 - 07 Srpanj, 2011, 00:41:02 ---Znači Hebo otpada! MHR replica je preskupa, a ne vjerujem da je jača od Corse, a i nema je tamo di mogu kupit!

Ići će polutke linearne i kumplug S6 onaj, čuo sam da je bolji od delte, a i pajo ga je imal i nahvalil ga je da to nisu istine  :icon_thumright: Bolja kvaliteta a cijena ista ko delta!

To mi je bil plan: 

-polini corsa
-yasuni R
-RMS ili BGM racing radilica
-19mm dellorto DS
-variomat Hebo ng
-RMS linearna polutka ( :dontknow:)
-S6 kvačilo

Trebalo bi trajat, a i nije neki divlji setup sa jednom karikom da ga treba gonit, ili ???

--- Kraj citata ---

Čak bi ostavio DR Evo gore, a investirao u prijenos. Ali ako baš želiš drugi kit onda radije Corsu

zoksi:
Ja sam Hebo M.R. vozio na kineskoj radilici sa 10mm bolcnom,RS II spuhom i Arreche 19 karbom bez ikakvih problema 4000 km.
Odakle vam to da Hebo nije za svakodnevnu voznju  :dontknow:

danc00:
I kak je išla M.R, kaj je stala nakon 4T km ? Na kolko je okretaja radila najbolje?

Ne znam ja, ja pitam jel za svaki dan!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju