Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod4?

<< < (12/22) > >>

Johnny iber:

--- Citat: EmirF121 - 17 Veljača, 2012, 01:01:47 ---Skini CoD4 pa da se igramo!  :toothy10:

Čudo, Điber i ja smo večeras OWN-ali (kako bi rekli gejm frikovi). Ustvari Điber nije ovano, njega su ovnali....  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Boga mi i jesu, inace i nisam bas tolko los  :laughing7: ali vi ste decki definitivno bolji od mene  :icon_thumright:

Evo jedna fotka da ne ispadnem totalno jadan  :toothy12:

Drnda:
jel imas slabu konfu ili sto, samo 78 fps?

EmirF121:

--- Citat: ---Boga mi i jesu, inace i nisam bas tolko los  :laughing7: ali vi ste decki definitivno bolji od mene  :icon_thumright:

Evo jedna fotka da ne ispadnem totalno jadan  :toothy12:
--- Kraj citata ---

Ma zezam se, bio si u jednom trenutku čak i bolji od mene... A onda sam ja počeo koristiti i lijevu ruku...  :laughing6:

Opet se zezam. :D

Johnny iber:
@Emir ti se volis jako puno zezat vidim ja  :laughing7: :laughing7: :toothy12:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Veljača, 2012, 01:16:08 ---jel imas slabu konfu ili sto, samo 78 fps?

--- Kraj citata ---

Da dosta slabu, grafa nvidia 256mb, procesor amd 2.60 - klokan na 3.00, i 2gb rama
najgore mi je kad netko baci smoke, onda je gotovo mogu se sam odma ubit  :icon_biggrin:

Drnda:
meni na cod2 vrti 250 bez problema, cak i 333 drzi skoro stalno, ako je bas zahtjevna mapa vidim da nije sposobna drzati 333, a mislim da cod4 nije previse zahtjevan kad se sve spusti za MP

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju