Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod4?

<< < (11/22) > >>

Johnny iber:

--- Citat: EmirF121 - 17 Veljača, 2012, 00:39:00 ---HAHAHHAHAHHA drincaš a?

--- Kraj citata ---

Svi do jednog cemo popusit banove zbog ove teme ahhaha
Mi se tu dopisujemo a nekima to smeta he he :toothy12:

Drnda:
evo skidam mw3 pa da skuzim malo ove novije codove, igram jedino cod2 mp, ali prije malo cesce, sada skoro nikako... sad skidam ovo da skuzim malo igru, jer su cod2 i cod4 razlika nebo i zemlja  :laughing7: :laughing7:

EmirF121:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Veljača, 2012, 00:46:14 ---evo skidam mw3 pa da skuzim malo ove novije codove, igram jedino cod2 mp, ali prije malo cesce, sada skoro nikako... sad skidam ovo da skuzim malo igru, jer su cod2 i cod4 razlika nebo i zemlja  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Skini CoD4 pa da se igramo!  :toothy10:

Čudo, Điber i ja smo večeras OWN-ali (kako bi rekli gejm frikovi). Ustvari Điber nije ovano, njega su ovnali....  :toothy12: :toothy12:

Drnda:
ma cod4 mi nije zanimljiv, 2 mi je zakon , tu nisam pro, ali nisam ni amater... ono uvijek sam u prvih 3 na mapi....onako, srednje los  :toothy12: :toothy12:
evo ovo skidam da vidim kako se igra, jer je sve drugacije, pa ako mi se svidi skidam cod4 da malo zaigramo  :toothy11:

EmirF121:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Veljača, 2012, 01:07:39 ---ma cod4 mi nije zanimljiv, 2 mi je zakon , tu nisam pro, ali nisam ni amater... ono uvijek sam u prvih 3 na mapi....onako, srednje los  :toothy12: :toothy12:
evo ovo skidam da vidim kako se igra, jer je sve drugacije, pa ako mi se svidi skidam cod4 da malo zaigramo  :toothy11:

--- Kraj citata ---

A meni lično je CoD4 najbolji, a mogu ti reći da je puno bolji od MW2. MW2 je previše "šaren", nabudžen nekim robotima, budalaštinjama, dok je CoD4 MW1 klasika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju