Općenito > Generalno o skuterima

Koliko razno razni nameti,marže utječu na sigurnos ?

<< < (3/11) > >>

coko:

--- Citat: wonderkid - 06 Srpanj, 2011, 20:23:05 ---ovo je jedini pravi odgovor na tvoje pitanje :notworthy:

--- Kraj citata ---

možda a možda i nije . . .  uostalom ako su mala primanja ,nebili trgovci trebali prilagoditi se . . .  ili nek idu prodavati u emirate tamo su bogati . .
no kako mi se čini slabo im ide

wonderkid:

--- Citat: coko - 07 Srpanj, 2011, 08:00:25 ---možda a možda i nije . . .  uostalom ako su mala primanja ,nebili trgovci trebali prilagoditi se . . .  ili nek idu prodavati u emirate tamo su bogati . .
no kako mi se čini slabo im ide

--- Kraj citata ---
kako da se prilagode,da spuste jos cijenu pa onda nebi imali nikakve zarade,uvijek postoji manje kvalitetna i jeftina oprema i skupa i kvalitetna oprema pa ko voli nek izvoli

JogFromYamaha:
ma nije problem oko kacige bolje neka jeftina marka kaciga koja se da za 100e upecat i manje nego kineska ljudi se krivo zavaravaju i kupe kineski drek koji kosta 80kn na ebayu a on tu prodaje za 1100 i ljudi misle da je to sigurna kaciga
na kacige rukavice i bubreznjake su nameti katastrofa
il one kineske motoristcke jakne za 350kn koja je tanja od pamucne majce a nema nikakvih sigurnosti u njoj samo da izgleda na nes to je kriminalno i ljudi koji to prodaju su jeftini g#vn#ri jer znaju da je roba neispravna i sranje i svejedno ljudima uvaljuju nebili zaradili neku kunu na tome.

coko:

--- Citat: wonderkid - 07 Srpanj, 2011, 13:30:50 ---kako da se prilagode,da spuste jos cijenu pa onda nebi imali nikakve zarade,uvijek postoji manje kvalitetna i jeftina oprema i skupa i kvalitetna oprema pa ko voli nek izvoli

--- Kraj citata ---

ma nemoj ? a jeli jeftina jakna IXS od 3200kn i hlaće 2600kn jeli jefito što misliš po tvojim standardima ? po mojima nije jeftina ,a ipak je poslje 2 god. upotrebe pobljedila od sunca  ,te nikad nije niti valjala !!!ljeti znojenje a zimi smrzavanje ,navodno univerzalna . .  više nije za nošenje izgleda ofucano . .  kaciga nolanova od 2500 kn jeli jefina ?
po meni nije a opet se skoro "reciklirala "sama od sebne ,a jako je pazim ,no sva se odljepila ,nije za upotrebu . . .navodno ima garanciju 3 god .!!!! ma ne pričajte pi*darije ,kopate jamu sami sebi ,ako ste naravno bajkeri ili ste špijuni u službi idiota koji nas pljačkaju

JogFromYamaha:
istina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju