Općenito > Generalno o skuterima
Koliko razno razni nameti,marže utječu na sigurnos ?
coko:
dakle koliko nameti ,nerealne marže trgovaca moto opreme vezana za sigurnos utječu na pogibelj bajkera na našim cestama ??? ,dok se istovremeno nadležni i trgovci kunu :wav: da rade sve za sigurnost na cestama ,možda bi bilo bolje da smanje namete ,ako im je već stalo do nas . . .
slažete se da se dosta nesreća događa zbog preskupih guma ,disk poločica ,kaciga ,inače opreme vezane za sigurnos :nono: zar preventiva i nije zakon :icon_thumright: ?! a ne represija :nono:
JogFromYamaha:
istina bila su to vremena dok si mogo kupit solidnu gumu za 200kn a dok su pakne i kacige bile za sitnis
danas gotovo nema kacige ispod 100e koja je sigurna
cak i one kineske drek kacige koje se raspadaju nadrkavaju cjenu od 1100kn
ja sam vidio kako kineska kaciga pada s stola i kako se sustav za vizir raspada a ona je imala 3cm nauknuce od takvog pada :angry7:
moto:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Srpanj, 2011, 11:09:28 ---istina bila su to vremena dok si mogo kupit solidnu gumu za 200kn a dok su pakne i kacige bile za sitnis
danas gotovo nema kacige ispod 100e koja je sigurna
cak i one kineske drek kacige koje se raspadaju nadrkavaju cjenu od 1100kn
ja sam vidio kako kineska kaciga pada s stola i kako se sustav za vizir raspada a ona je imala 3cm nauknuce od takvog pada :angry7:
--- Kraj citata ---
ovo si sve u pravu
wonderkid:
ko ima ce sebi priskrbiti puno kvalitetniju opremu a ko nema jbg,tako je uvijek bilo i bit ce
coko:
--- Citat: wonderkid - 06 Srpanj, 2011, 12:03:16 ---ko ima ce sebi priskrbiti puno kvalitetniju opremu a ko nema jbg,tako je uvijek bilo i bit ce
--- Kraj citata ---
znači ko ima "zube" živi a ko ne crkne . . .ko u prirodi ,da i mismo dio prirode ,samo bi neko morao ostati bez "zubi" s kojima grize sigurnost na cesti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju