Općenito > Generalno o skuterima

Koliko razno razni nameti,marže utječu na sigurnos ?

(1/11) > >>

coko:
dakle koliko nameti ,nerealne marže trgovaca moto opreme vezana za sigurnos utječu na pogibelj bajkera na našim cestama ??? ,dok se istovremeno nadležni i trgovci kunu :wav: da rade sve za sigurnost na cestama ,možda bi bilo bolje da smanje namete ,ako im je već stalo do nas . . .
slažete se da se dosta nesreća događa zbog preskupih guma ,disk poločica ,kaciga ,inače opreme vezane za sigurnos   :nono: zar preventiva i  nije zakon :icon_thumright: ?! a ne represija :nono:

JogFromYamaha:
istina bila su to vremena dok si mogo kupit solidnu gumu za 200kn a dok su pakne i kacige bile za sitnis
danas gotovo nema kacige ispod 100e koja je sigurna
cak i one kineske drek kacige koje se raspadaju  nadrkavaju cjenu od 1100kn
ja sam vidio kako kineska kaciga pada s stola i kako se sustav za vizir raspada a ona je imala 3cm nauknuce od takvog pada  :angry7:

moto:

--- Citat: JogFromYamaha - 06 Srpanj, 2011, 11:09:28 ---istina bila su to vremena dok si mogo kupit solidnu gumu za 200kn a dok su pakne i kacige bile za sitnis
danas gotovo nema kacige ispod 100e koja je sigurna
cak i one kineske drek kacige koje se raspadaju  nadrkavaju cjenu od 1100kn
ja sam vidio kako kineska kaciga pada s stola i kako se sustav za vizir raspada a ona je imala 3cm nauknuce od takvog pada  :angry7:

--- Kraj citata ---

ovo si sve u pravu

wonderkid:
ko ima ce sebi priskrbiti puno kvalitetniju opremu  a ko nema jbg,tako je uvijek bilo i bit ce

coko:

--- Citat: wonderkid - 06 Srpanj, 2011, 12:03:16 ---ko ima ce sebi priskrbiti puno kvalitetniju opremu  a ko nema jbg,tako je uvijek bilo i bit ce

--- Kraj citata ---

znači ko ima "zube" živi a ko ne crkne . .  .ko u prirodi ,da i mismo dio prirode ,samo bi neko morao ostati bez "zubi" s kojima grize sigurnost na cesti  

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju