Tehnički kutak > Tuning skutera
BB Burgijanje cilindra
Miki-speedy:
--- Citat: SPecial - 06 Srpanj, 2011, 13:31:29 ---Da,lud jebe zbunjenog,ali nema veze,dogovorili smo se
--- Kraj citata ---
Ja sam lud :toothy12:
--- Citat: SPecial - 06 Srpanj, 2011, 13:30:44 ---Necu izgubiti kompresiju jer cu skinuti sa cela cilindra onoliko koliko ga podlozim,tako da cu ostati na istoj kompresiji koja bi trebala iznositi 12 ipo.
Na standardnoj se glavi od SPa neda nista napraviti jer bi puhala na sve strane. Vecs am kupio jacu glavu i ne pada mi na pamet nositi je tokaru,a za to nema ni potrebe.
Hvala vam svima na odgovorima,jos cu se javiti sa određenim pitanjima.
--- Kraj citata ---
Da mozes i tako,a najbolje bi bilo radilicu sa 54mm hodom
--- Citat: fatal1ty - 06 Srpanj, 2011, 13:35:36 ---je je, ajd mi nađi tokara koji će ti to kao prvo htjet napravit, a onda kad nađeš onog koji to sve hoće radit i napravit kak spada nemoj da ti vilica ispadne kad čuješ koliko će te oženit za taj cirkus :icon_thumright:
to možeš glumit kurčionu kad imaš tokarski zu hause :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
A jbg sta da vam pricam ;D
Svaki tokar to moze uradit i nece puno naplatit,barem nece kod nas...ja bi vam to za dz uradio al se bojim radit s tezim predmetima jer nemam jos dovoljno iskustva :toothy11:
SPecial:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 13:52:46 ---Ja sam lud :toothy12:Da mozes i tako,a najbolje bi bilo radilicu sa 54mm hodomA jbg sta da vam pricam ;D
Svaki tokar to moze uradit i nece puno naplatit,barem nece kod nas...ja bi vam to za dz uradio al se bojim radit s tezim predmetima jer nemam jos dovoljno iskustva :toothy11:
--- Kraj citata ---
I opet treba stelati kanale i dođes na isto,osim toga,kada bude isla radilica onda ce ici 55.
Stisni glavu u amerikaner i kreni burgijat,samo se neces proveseliti previse.
Miki-speedy:
--- Citat: SPecial - 06 Srpanj, 2011, 14:05:56 ---
I opet treba stelati kanale i dođes na isto,osim toga,kada bude isla radilica onda ce ici 55.
Stisni glavu u amerikaner i kreni burgijat,samo se neces proveseliti previse.
--- Kraj citata ---
Koje kanale?
Ma ne da se meni zajebavat oko toga,odnesem firmi koja se bavi samo time i oni mi urade to za 30-40kn i mirna bosna
SRAD:
Bgm, kb i pm glave nema potrebe dirati. Treba se poigrati sa protočnosti i timingom kanala, ekstremniji skviš i oko nekih manjih detalja...Ako se želi produžiti timing prilivnih kanala sigurnija je opcija sa podizanjem cilindra i njegovim skidanjem sa vrha nego diranje gornjih bridova kanala. Sa podizanjem cilindra ovisno o visini trebaju se malo spustiti donji bridovi kanala.
Miki-speedy:
--- Citat: SRAD - 06 Srpanj, 2011, 19:28:06 ---Bgm, kb i pm glave nema potrebe dirati. Treba se poigrati sa protočnosti i timingom kanala, ekstremniji skviš i oko nekih manjih detalja...Ako se želi produžiti timing prilivnih kanala sigurnija je opcija sa podizanjem cilindra i njegovim skidanjem sa vrha nego diranje gornjih bridova kanala. Sa podizanjem cilindra ovisno o visini trebaju se malo spustiti donji bridovi kanala.
--- Kraj citata ---
Za spustanje glave sam rekao jer nisam znao njenu cijenu i misleci da je cilindar skuplji od nje pa da ne zajebe cilindar.
To ako klip u dmt ne bude na pocetku kanala inace mislim da ne treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju