Tehnički kutak > Tuning skutera

BB Burgijanje cilindra

<< < (7/10) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Srpanj, 2011, 04:53:19 ---Nije da ne može, ali tunnig glava na BB kad se ne dira ništa voli pustit pa i puknit, a gdje još kad se kemija

--- Kraj citata ---
Pa cemu onda tuning ako ce ga spejsovat i ostavit serijsku radilicu i 1,2mm "viska" gdje ce bukvalno izgubit dosta kompresije.. :dontknow:

Nix666:
ako nema nitko ništa protiv, ja bih samo ostavio komentar jer mi je tema zanimljiva pa da mogu pratiti
hvala

SPecial:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 05:03:10 ---Pa cemu onda tuning ako ce ga spejsovat i ostavit serijsku radilicu i 1,2mm "viska" gdje ce bukvalno izgubit dosta kompresije.. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Necu izgubiti kompresiju jer cu skinuti sa cela cilindra onoliko koliko ga podlozim,tako da cu ostati na istoj kompresiji koja bi trebala iznositi 12 ipo.
Na standardnoj se glavi od SPa neda nista napraviti jer bi puhala na sve strane. Vecs am kupio jacu glavu i ne pada mi na pamet nositi je tokaru,a za to nema ni potrebe.

Hvala vam svima na odgovorima,jos cu se javiti sa određenim pitanjima.

SPecial:

--- Citat: EmirF121 - 05 Srpanj, 2011, 22:23:35 ---LOL Miky i SPecial. Vratite se na početak teme pa pažljivo pročitajte postvoe pa ćete skontat nešto...  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Da,lud jebe zbunjenog,ali nema veze,dogovorili smo se

fatal1ty:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Srpanj, 2011, 03:13:23 ---Na ovom dijelu koji nalijeze na cilindar i onda utokario kanal za dihtung i to je to :dontknow:

--- Kraj citata ---

je je, ajd mi nađi tokara koji će ti to kao prvo htjet napravit, a onda kad nađeš onog koji to sve hoće radit i napravit kak spada nemoj da ti vilica ispadne kad čuješ koliko će te oženit za taj cirkus  :icon_thumright:

to možeš glumit kurčionu kad imaš tokarski zu hause  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju