Općenito > Generalno o skuterima
Neo's, auspuh ??
replcnt:
--- Citat: KicHo7 - 10 Veljača, 2008, 10:29:09 ---hahaha leo vince TT loool...pravi je, nema sta :laughing6:
sranje da nemre bit vece, najslabiji spuh od leovince-a looool
daj pikni yasunija looka i ne prkljaj, dobis kvalitetni spuh koji nesto vrijedi!
--- Kraj citata ---
aj ba, prosipaš se isto riža u karitasu
looka1:
--- Citat: KicHo7 - 10 Veljača, 2008, 10:29:09 ---hahaha leo vince TT loool...pravi je, nema sta :laughing6:
daj pikni yasunija looka i ne prkljaj, dobis kvalitetni spuh koji nesto vrijedi!
--- Kraj citata ---
...ma sve 5, sve ti ja to kuzim ! Ali lova je u igri !!!! :icon_thumright:
A i kad bi uzimal Yasunia Z, kao prvo košta 1300kn s tim da još moram posebno kupovat rolice i ta sranja...., a i poštarina košta ! ! ! :icon_thumright:
ChRiStIaN:
--- Citat: replcnt - 10 Veljača, 2008, 11:36:24 ---
--- Kraj citata ---
aj ba, prosipaš se isto riža u karitasu
--- Kraj citata ---
cuj ja kazem po iskustvima i po tome sta ljudi kazu za njega, kolko su zadovoljni! Nemoj mislit da sad pljujem po njem il sta...naprotiv, svako kupi ono kaj mu paše! :icon_thumright:
looka je pital za savjet jer je nov u tome, dobil je nekoliko njih, sad je na njemu da odluci
SlowRider:
Ja sam mislio da auspuh samo meni hrdja, al kad pogledam malo bolje, ni meni ne bi hrdjao da se vozim samo po toplom i suhom vremenu.
A za TT auspuh, do sada sam vidio 2 Runnera i nista posebno.
replcnt:
--- Citat: SlowRider - 10 Veljača, 2008, 12:20:07 ---Ja sam mislio da auspuh samo meni hrdja, al kad pogledam malo bolje, ni meni ne bi hrdjao da se vozim samo po toplom i suhom vremenu.
A za TT auspuh, do sada sam vidio 2 Runnera i nista posebno.
--- Kraj citata ---
ne pa nekažem ja da je on spešl, al spuh je sasvim dovoljan i daje odlične performanse u odnosu na cijenu, a da je nagori od leo vince-a, nije, rr je lošiji po meni. da je toliko loš ne bi ga ni pravili ni prodavali, niđe veze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju