Općenito > Generalno o skuterima
Neo's, auspuh ??
looka1:
--- Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 19:28:04 ---stavi tt, ja ga imam, zar je bitno što je izfuran, niđe veze, izfurani su i aerox i runner kojih imaju 99% hrvata pa ih opet svi kupuju, heh
--- Kraj citata ---
Nekaaaak, imaš ti prav !!! Kaj me briga, bitno da se vozim !!! :toothy9:
Između TT i ZX je razlika samo u matrijalu, a performanse su skoro iste, tak da ne mogu pogriješit !!! :laughing7:
replcnt:
--- Citat: looka1 - 09 Veljača, 2008, 19:32:37 ---
--- Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 19:28:04 ---stavi tt, ja ga imam, zar je bitno što je izfuran, niđe veze, izfurani su i aerox i runner kojih imaju 99% hrvata pa ih opet svi kupuju, heh
--- Kraj citata ---
Nekaaaak, imaš ti prav !!! Kaj me briga, bitno da se vozim !!! :toothy9:
Između TT i ZX je razlika samo u matrijalu, a performanse su skoro iste, tak da ne mogu pogriješit !!! :laughing7:
--- Kraj citata ---
jes, upravo to, samo malo materijal, a meni je tt bio ljepši od zx pa sam ga zato uzeo, inaće performanse iste, šta bi ja onda trebo reč za svog runnera,ima ga cijela hrvatska,izfuran,niđe veze :frajer:
robert:
iz tog sam ja razloga kupio zx koji će biti montiran kad mašina bude gotova!
ako je 1000 ljudi zadovoljno sa zx-om onda to nemože loše biti!
samo što sam ja sebi uzeo kromirani:
black-rox:
--- Citat: igor.sb - 09 Veljača, 2008, 19:05:25 ---znaci yasuni Z ima i na grani di se spaja sa cilindrom, tuljak, suzenje kako god i u prigusivacu
zx ima samo u grani
:icon_thumright:
fino to skines i gasssss
c/p sa ss-a
grana
prigusivac...ne znam jel ovo yasuni Z ali otprilike ovako bi trebalo izgledat
ovako izgledaju kad se izvade, ova manja je iz grane, veca iz prigusivaca
--- Kraj citata ---
Ovo je yasuni Z i njegove blokade s kojima scoot ne ide nikako te blokade su tu radi homologacije i kad se otklone homologacija više ne vrijedi,ali zato scoot ide milijun puta bolje :icon_thumright:
ChRiStIaN:
hahaha leo vince TT loool...pravi je, nema sta :laughing6:
sranje da nemre bit vece, najslabiji spuh od leovince-a looool
daj pikni yasunija looka i ne prkljaj, dobis kvalitetni spuh koji nesto vrijedi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju