I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Z ima dvije blokade, na grani i u prigusivacu...ono samo da znas, da se ne bi cudio zasto ti scoot ne ide
stavi tt, ja ga imam, zar je bitno što je izfuran, niđe veze, izfurani su i aerox i runner kojih imaju 99% hrvata pa ih opet svi kupuju, heh
Citat: replcnt - 09 Veljača, 2008, 19:28:04stavi tt, ja ga imam, zar je bitno što je izfuran, niđe veze, izfurani su i aerox i runner kojih imaju 99% hrvata pa ih opet svi kupuju, hehNekaaaak, imaš ti prav !!! Kaj me briga, bitno da se vozim !!! Između TT i ZX je razlika samo u matrijalu, a performanse su skoro iste, tak da ne mogu pogriješit !!!
znaci yasuni Z ima i na grani di se spaja sa cilindrom, tuljak, suzenje kako god i u prigusivacuzx ima samo u grani fino to skines i gasssssc/p sa ss-agranaprigusivac...ne znam jel ovo yasuni Z ali otprilike ovako bi trebalo izgledatovako izgledaju kad se izvade, ova manja je iz grane, veca iz prigusivaca
hahaha leo vince TT loool...pravi je, nema sta sranje da nemre bit vece, najslabiji spuh od leovince-a looooldaj pikni yasunija looka i ne prkljaj, dobis kvalitetni spuh koji nesto vrijedi!
Citat: KicHo7 - 10 Veljača, 2008, 10:29:09hahaha leo vince TT loool...pravi je, nema sta sranje da nemre bit vece, najslabiji spuh od leovince-a looooldaj pikni yasunija looka i ne prkljaj, dobis kvalitetni spuh koji nesto vrijedi!aj ba, prosipaš se isto riža u karitasu
Ja sam mislio da auspuh samo meni hrdja, al kad pogledam malo bolje, ni meni ne bi hrdjao da se vozim samo po toplom i suhom vremenu.A za TT auspuh, do sada sam vidio 2 Runnera i nista posebno.
Citat: SlowRider - 10 Veljača, 2008, 12:20:07Ja sam mislio da auspuh samo meni hrdja, al kad pogledam malo bolje, ni meni ne bi hrdjao da se vozim samo po toplom i suhom vremenu.A za TT auspuh, do sada sam vidio 2 Runnera i nista posebno.ne pa nekažem ja da je on spešl, al spuh je sasvim dovoljan i daje odlične performanse u odnosu na cijenu, a da je nagori od leo vince-a, nije, rr je lošiji po meni. da je toliko loš ne bi ga ni pravili ni prodavali, niđe veze
@looka1 moze li sliki od tvoji Yamaha??