Tehnički kutak > Tuning skutera
OKO 24 karburator sa flatshiberom?
SPecial:
--- Citat: pralas - 04 Srpanj, 2011, 23:08:37 ---pda to i je taj karb koji ja trebam uzeti od Speciala ;D
isto se redi o naturpijanom metrakitu i roost sprint,znaci poslije 1/4 gasa poludi?a kako mislis nije dobro radio,siromasna smjesa ili?
--- Kraj citata ---
Vrlo vjerojatno misli o pre bohgatoj smjesi,inace,to je finesa koju je jako tesko dobiti na bilo kojem karbu. Ono sto Speed nije naveo je promjena kosine sibera. Mogapo bi s time pokusati (ako ga ne uspijes dobiti na 1/4 gasa,o tome ti vise zna COKoladni.
Nix666:
samo da vas pitam, što je flatshiber?
Bero:
--- Citat: SPecial - 04 Srpanj, 2011, 23:14:49 ---Vrlo vjerojatno misli o pre bohgatoj smjesi,inace,to je finesa koju je jako tesko dobiti na bilo kojem karbu. Ono sto Speed nije naveo je promjena kosine sibera. Mogapo bi s time pokusati (ako ga ne uspijes dobiti na 1/4 gasa,o tome ti vise zna COKoladni.
--- Kraj citata ---
Rad na 1/4 gasa se štela veličinom cutawaya karbovog klipića, ler diznom i debljinom igle. Jedno od toga bi trebalo ispeglati situaciju
pralas:
Special uzet cu karb bez brige,sad sam se cuo sa speedom na fejsu ;)
samo sam morao vidjeti dojmove :drunken_smilie:
SPecial:
--- Citat: pralas - 04 Srpanj, 2011, 23:23:56 ---Special uzet cu karb bez brige,sad sam se cuo sa speedom na fejsu ;)
samo sam morao vidjeti dojmove :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Ma nema problema.
A flatshiber je ravan siber (klipic karba),tvoj standardni ima okrugli siber.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju