Tehnički kutak > Tuning skutera

OKO 24 karburator sa flatshiberom?

(1/3) > >>

pralas:
eto imam jednu ponudu u vezi tog karb,pa me zanima vase iskustvo?
to je navodno kopija keihein karbova,a cesto su kopije smrt za nastelati ili ih je gotovo nemoguce nastelati...
ne mora znaciti da je tako i sa ovim,ali me zanima misljenje jer imam mogucnost ostaviti svog dellorta 21 koji je vec nastelan na tom setupu...

fala ;)

SPecial:
To je najbolji karburator na Svijetu,odmah ga kupi. :)
Jurcu pitaj,on je stelao slicne karbove.

pralas:

--- Citat: SPecial - 04 Srpanj, 2011, 22:34:21 ---To je najbolji karburator na Svijetu,odmah ga kupi. :)
Jurcu pitaj,on je stelao slicne karbove.

--- Kraj citata ---
:toothy12:
vidit cu di je jurca,moram odluciti do sutra ;D

speed:
ja sam imao OKO 24 kojeg sam prodao specialu...kod mene na naturpijanom midracu nije bas dobro radio do 1/4 gasa,sve isporbao,od manji i vecih ler dizni,ali kad bi prohutao taj cep,kotac je vrtio samo tako,to je bila explozija snage kakvu nisam osjetio niti s dell 19 i cak uzeo dell 21 black novi i nista bolje

pralas:

--- Citat: speed - 04 Srpanj, 2011, 23:05:46 ---ja sam imao OKO 24 kojeg sam prodao specialu...kod mene na naturpijanom midracu nije bas dobro radio do 1/4 gasa,sve isporbao,od manji i vecih ler dizni,ali kad bi prohutao taj cep,kotac je vrtio samo tako,to je bila explozija snage kakvu nisam osjetio niti s dell 19 i cak uzeo dell 21 black novi i nista bolje

--- Kraj citata ---
pda to i je taj karb koji ja trebam uzeti od Speciala ;D
isto se redi o naturpijanom metrakitu i roost sprint,znaci poslije 1/4 gasa poludi?a kako mislis nije dobro radio,siromasna smjesa ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju