Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: problem s ''paketom''  (Posjeta: 5237 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
Odg: problem s ''paketom''
« Odgovori #40 : 30 Lipanj, 2011, 21:07:46 »
Eto pa ce se on zajebavat sa privatnon tuzbon za 700+ kuna..

Vjeruj mi to ti je super,das 2500kn jos za tuzbu a nemozes izgubit. Nema tu zajeb... na tebi je samo da platis 2500kn...
Za godinu-dvije imas puno vise para....iz iskustva...stednja kakve nema  :icon_thumright:

Offline Jump33r

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 30 Lipanj, 2011, 21:13:40 »
Vjeruj mi to ti je super,das 2500kn jos za tuzbu a nemozes izgubit. Nema tu zajeb... na tebi je samo da platis 2500kn...
Za godinu-dvije imas puno vise para....iz iskustva...stednja kakve nema  :icon_thumright:

A ko ce njemu dat 2500 kuna?  :toothy12:

Offline marin-w

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RIJEKA
  • Moj Skuter: SPEEDFIGHT 2 X-FIGHT
  • Moja Kaciga: LAZER VERTIGO ZEBRA
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ARROW EXTREME
« Odgovori #42 : 30 Lipanj, 2011, 21:21:17 »
A ko ce njemu dat 2500 kuna?  :toothy12:

Onaj tko mu je dao i 700  :toothy10:
Ali 90% ljudi ce prec preko toga i zaboravit svoje novce....zato se i desava ovo sto se desava.

Offline gozz

• admin MS
  • Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #43 : 04 Srpanj, 2011, 13:34:02 »
Na nacin prvo novci na racun pa saljem ja sam vec poslao preko 300 paketa (cuvam potvrde) ukupne vrijednosti cca 100.000kn mozda i vise.
Uplacivani su mi razni iznosi a ja sam uredno slao tako da......

U kupnji sam 2 puta naletio na idiota da sam platio a nisam dobio. Ali ljudi ne kuze koliko smo mi mala drzava pa se idu zaje...

Da, ali to si ti... a tko garantira da su svi takvi? Isad ja uplatim nekome 3000 kn za xy, a on meni u paketu pošalje kamen i dva časopisa Glorija...

I što sad, da se idem natezat po sudovima? Nemam niti vremena niti volje...

Velim, jednom sam imao neugodno iskustvo, i još k tome sam ja bio prodavatelj, tako da ne vjerujem više nikome, osim vrlo bliskim prijateljima...

Offline balicdim

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • master of transakšn
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: KTM
  • Moja Kaciga: Nolan N43Air
  • MojSpuh: naTURal
« Odgovori #44 : 04 Srpanj, 2011, 16:47:07 »
nema poštenih ljudi kao što je nekad bilo, zadnje što sam naručio sa njuškala je bio mobitel, ganc nov korišten svega par dana, slike moba ko bombon opreme da se usereš, garancija skoro 2god, nazovem lika, 1000kn, dogovorim plaćanje pouzećem (poštara nisam poznavao jer sam bio podstanar da bi otvorio i pogledo), stigo paket ali u koverti, otvaram kovertu u njoj mob kao da je bio na baušteli 3 godine, izlupana maska, zgrecan ekran, od opreme kurton za mob i autopunjač sa ebaje koji košta 5kn, nema 8GB katrice, autodržača, integrirane navigacije, operativnog sustava WinMo6.1, dodatne baterije, slušalica (običnih 3.5mm i blutut), ničega od nabrojanog u oglasu
povrh svega na iznoz od 1000kn i manje se ne vrijedi žalit i krivično gonit nekog jer ni krađa nije krađa ako nije preko 1000kn (jedino dobro u zakonu  :toothy9:)
mob se pokopao nakon 4 mjeseca, zbog neispravne baterije koja je explodirala i nagrizla matičnu od moba
pouka: kupuj samo od pouzdanih ljudi na viđeno/probano koje poznaješ kao prijatelje rođake i/ili kurabe koje povremeno dereš