Općenito > Generalno o skuterima
Definicija skutera
steeef:
skuter je oblik šasije i namjene ajmo reć..
a po kubikaži se dijele na mopede i motocikle
derbi s lancem ima variomatski prijenos i onda dalje lančan,nema brzine i klasičnu getribu pa je skuter a spada u mopede kad ima manje od 50cc
gp800 je po namjeni i šasiji skuter al spada u motocikle zbog kubikaže.
Nix666:
--- Citat: steeef - 03 Srpanj, 2011, 13:49:41 ---skuter je oblik šasije i namjene ajmo reć..
derbi s lancem ima variomatski prijenos i onda dalje lančan,nema brzine i klasičnu getribu pa je skuter a spada u mopede kad ima manje od 50cc
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
mislim da je bila shema za utrke da moraš moći spojiti noge u koljenu...sad kod derbia gp1 50 racing to baš i nije izvodljivo kao ni kod gilere dna tak da ne znam
steeef:
--- Citat: Nix666 - 03 Srpanj, 2011, 13:52:01 --- :icon_thumright:
mislim da je bila shema za utrke da moraš moći spojiti noge u koljenu...sad kod derbia gp1 50 racing to baš i nije izvodljivo kao ni kod gilere dna tak da ne znam
--- Kraj citata ---
taskođer su skuteri
cosa_wp:
--- Citat: steeef - 03 Srpanj, 2011, 13:49:41 ---skuter je oblik šasije i namjene ajmo reć..
--- Kraj citata ---
prava i jedina definicija :icon_thumright:
tuta125:
vidis, gilera dna ima variomatski prijenos ali "motoristicku" sasiju... namjena je vise skuterska pretpostavljam..
znaci stara vespa spada u motor :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju