Tehnički kutak > Tuning skutera

Aj da i ja pitam nesto-u vezi pregaranja osigurača

<< < (3/6) > >>

gozz:

--- Citat: Aleksandar - 08 Veljača, 2008, 13:35:47 ---u prvom postu sam napisao vec da sam sve zice apsolutno pregledao to sam prvo napravio..

--- Kraj citata ---

A gle, ništ, jedino da se dogovorimo, pa da ti netko, ja ili tko je bliže, dođe s unimerom i sve ti to lijepo provjeri...

Ovako je to sizifov posao...

100% jest da ti negdje nešto šlusa, ali onako povremeno, pa ti i nije tako lako za naći...

speed:
jesi provjerio đžekove,mozda ima nesto u njima pa ti se spaja,definitvno je kratki spoj

Aleksandar:
Gozz,ako imas pol sata sutra,naravno  :icon_thumright:
danas sam stavio od 7.5 osigurac,i eto gatzio prek rupa cimazo lupao zakretao.. 2 sata ..sve radi.. ako opet crkne nema mi druge neg mjerit di je kurz šlus  :icon_biggrin:

gozz:

--- Citat: Aleksandar - 08 Veljača, 2008, 15:27:58 ---Gozz,ako imas pol sata sutra,naravno  :icon_thumright:
danas sam stavio od 7.5 osigurac,i eto gatzio prek rupa cimazo lupao zakretao.. 2 sata ..sve radi.. ako opet crkne nema mi druge neg mjerit di je kurz šlus  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Sutra bi se dalo naći pola ure-kulture, ali tek popodne. Da pokažemo tom kurtzu-šlusu ko je gazda! :laughing7:

Aleksandar:
 :drunken_smilie: :drunken_smilie:

koji si kvart il dio zagreba da znam di cu vozit  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju