Tehnički kutak > Tuning skutera
Aj da i ja pitam nesto-u vezi pregaranja osigurača
Aleksandar:
u nadi da ce se nac netko pametniji ko ima odgovor na sljedeče :drunken_smilie:
naime danas na svom vxru..promijenio 3 osiguraca za osvjetljavanje instrument table ..u onoj maloj kutijici di 4 osiguraca stoje ispod volana..uglavnom pregara mi osigurac koji osvjetljava instrument tablu.. drzi par minuta i krepa :icon_scratch:
pogledo zice vecinu sve oke,svi spojevi oke..neam blage veze zbog ceg :dontknow:
Aleksandar:
--- Citat: Aleksandar - 07 Veljača, 2008, 22:38:16 ---u nadi da ce se nac netko pametniji ko ima odgovor na sljedeče :drunken_smilie:
naime danas na svom vxru..promijenio 3 osiguraca za osvjetljavanje instrument table ..u onoj maloj kutijici di 4 osiguraca stoje ispod volana..uglavnom pregara mi osigurac koji osvjetljava instrument tablu.. drzi par minuta i krepa :icon_scratch:
pogledo zice vecinu sve oke,svi spojevi oke..neam blage veze zbog ceg :dontknow:
osiguraci su bili standartni 5.pa sam stavio i jace od 10 al ista stvar ::)
--- Kraj citata ---
Mr J:
jesi li mjerio struju i voltazu???
Uzmi unimer i izmjeri... pa se onda javi... :icon_thumright:
Aleksandar:
neam ja to kvragu
ak i nabavim-na kojem mjestu se mjeri..
replcnt:
joj, prija par dana onon Dini sa foruma je isto bilo, stalno mu pregaralo, on stavi i za par minuta pregori, a nema ga online na msnu da ga pitam, čekaj ga da se pojavi na forum, aleksandar, jes ti na rudešu možda??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju