Tehnički kutak > Tuning skutera
Kocione plocice
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 07 Veljača, 2008, 23:07:57 ---
--- Citat: Mr J - 07 Veljača, 2008, 22:57:08 ---azbestna vuna
i imas neke azbestne krpe ili nesto slicno pa se namota...
--- Kraj citata ---
bas sam to htio napisat, al koliko se sjecam kako su govorili po ss ona se stavlja da zadrzava sto vecu toplinu, veca toplina brzi protok ispusnih plinova..tak nekako?
--- Kraj citata ---
Da, razlog je da se zadrzi temperatura. Ima smisla samo na skuterima za takmicenje (drag natjecanja, npr.).
SlowRider:
Ja cu biti zadovoljan samo da zastitim granu jer mi izbije hrdja kroz par dana ako je mokro.
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 08 Veljača, 2008, 15:22:09 ---Ja cu biti zadovoljan samo da zastitim granu jer mi izbije hrdja kroz par dana ako je mokro.
--- Kraj citata ---
Cijena takvih traka je tolika da ti se vise isplati kupiti novi spuh svake godine :)
Ni te trake ne traju vjecno, a razlog je taj sto im nije zadaca da cuvaju spuh nego zadrzavaju temperaturu.
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Veljača, 2008, 15:24:53 ---
--- Citat: SlowRider - 08 Veljača, 2008, 15:22:09 ---Ja cu biti zadovoljan samo da zastitim granu jer mi izbije hrdja kroz par dana ako je mokro.
--- Kraj citata ---
Cijena takvih traka je tolika da ti se vise isplati kupiti novi spuh svake godine :)
Ni te trake ne traju vjecno, a razlog je taj sto im nije zadaca da cuvaju spuh nego zadrzavaju temperaturu.
--- Kraj citata ---
Najvjerojatnije ide tanki komad aluminija, ili ona rebrasta cijev, ili komad aluminija debljine 1mm pa smotati oko grane...
Mr J:
daj nekome da ti pocinca granu i onda ti se trosi cink a ne materijal aspuha... a imas jos i jednostavniju zastitu od korozije, pogledaj pod katodna zastita...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju