Tehnički kutak > Tuning skutera
Kocione plocice
SlowRider:
Evo iznenada se potrosile prednje kocione plocice ??? :icon_scratch:
Kupio sam Brembo plocice prije 6000km i vec se potrosile. Samo odjednom je pocelo strugati i odmah sam stao i skinuo dole. Ona plocica blize kotacu je do kraja potrosena, a ova "vanjska" ima jos 1mm mesa :icon_scratch:
Malo sam pobrusio varove koji su poceli lagano strugati i sada je OK dok ne kupim nove.
Mislio sam uzeti RMS, ali jako skripe imao sam ih prije. Imaju serijske u Piaggio centru od NRG-a za 120kn, al neznam cije su jer nisam vidio.
Koje biste mi preporucili sad da kupim?
i jos nesto, danas sam stavio novu svijecicu na skut, prije je bila obicna NGK br9hs 28kn, a sada je Denso w27fs-zu -69kn, platina. Ona nema rezistor i nemam trenutno problema sa zmigavcima i obrtaljkom.
Moram priznati da sam odusevljen svijecicom, ljepsi rad motora, bolji odaziv na gas i neznam na koju foru ali ima malo jaci sus i 200rpm vise u ubrzanju. Mozda je slucajnost ali sumnjam, tih 69 kn ne zalim i vise ne kupujem jeftino "smece" :frajer:
Nemojte me krivo shvatiti jer to nisu velike promjene, ali u odnosu na staru osjeti se razlika. :icon_thumright:
gumy:
tak je i meni isto sa platinum svječicom, puno bolje radi i više okretaja ima. e sad za pločice, ja sam si bio kupio neke braking semisintered, izdržale su 2500 km i pojedene su bile, škripile su u pm, je da je grizlo hebeno, al su koštale 160kn. rmsove sam isto tada stavio, al iza, imaju nekih 4500 km, još ima puno mesa i meni rade predobro, ne škripe, dobro hvataju, a koštale 80kn.
igor.sb:
imam i ja te rms-ove, tvrde jesu ne trose se brzo, ne pamtim koliko sam vec presao na njima :dontknow:
je da roxovi imaju odlicne kocnice, al mislim da vise necu kupovati te rms..opcenito mi skuter slabo koci, jeb.. ga bubanj odozda
ChRiStIaN:
carbon lorraine i to je sve sto cu vam rec...sam pazite kad kocite da ne preletite volan :icon_biggrin:
speed:
ja ima neke stb i vozim se s njim nekih 4000 km,jako dobro koce i ne trose se,80 kn :),a sljedece dolaze carbon lorraine,sad kad je kit legao nije se za zajebavat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju