I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:35:09Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:17:44Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:14:10hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....molim...a race...hehehe....pa nit ga ne zelim izbjec...jedva cekam ak nebu prehladno...nadam se da ce ubrzo bit gotova staza...ak ne...u 3 ujutro idemo na cestu kad nema nikog da vidimo kakva si na cesti di nije bas hrapav asfalt... .....moze.....di god hoces.....meni svejedno.....u kaj se kladimo.........moze.....uf.....smislicu nekaj prejebeno..... u kaj se kladimo???....hmmm....neznam jos cemo se dogovorit... smisli nekaj i ja cu smislit nekaj...ko izgubi duzan je pobjedniku...
Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:17:44Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:14:10hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....molim...a race...hehehe....pa nit ga ne zelim izbjec...jedva cekam ak nebu prehladno...nadam se da ce ubrzo bit gotova staza...ak ne...u 3 ujutro idemo na cestu kad nema nikog da vidimo kakva si na cesti di nije bas hrapav asfalt... .....moze.....di god hoces.....meni svejedno.....u kaj se kladimo....
Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:14:10hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....molim...a race...hehehe....pa nit ga ne zelim izbjec...jedva cekam ak nebu prehladno...nadam se da ce ubrzo bit gotova staza...ak ne...u 3 ujutro idemo na cestu kad nema nikog da vidimo kakva si na cesti di nije bas hrapav asfalt...
hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....
mislis da ja necu.... ja na tvom mjestu nebi se ni iso rejsat.....hmm....vec znam...hehehehnajeb si.....
Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:38:22Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:35:09Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:17:44Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:14:10hvala kirbi....svaka cast.....majstore....al svejedno nebudes izbjego race.....molim...a race...hehehe....pa nit ga ne zelim izbjec...jedva cekam ak nebu prehladno...nadam se da ce ubrzo bit gotova staza...ak ne...u 3 ujutro idemo na cestu kad nema nikog da vidimo kakva si na cesti di nije bas hrapav asfalt... .....moze.....di god hoces.....meni svejedno.....u kaj se kladimo.........moze.....uf.....smislicu nekaj prejebeno..... u kaj se kladimo???....hmmm....neznam jos cemo se dogovorit... smisli nekaj i ja cu smislit nekaj...ko izgubi duzan je pobjedniku...
Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:43:47mislis da ja necu.... ja na tvom mjestu nebi se ni iso rejsat.....hmm....vec znam...hehehehnajeb si..... ....ja?......nema sanse......gle...al fakat nemas sanse.....
Citat: divljakusa - 28 Rujan, 2006, 21:46:00Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:43:47mislis da ja necu.... ja na tvom mjestu nebi se ni iso rejsat.....hmm....vec znam...hehehehnajeb si..... ....ja?......nema sanse......gle...al fakat nemas sanse.....nema veze u nadi je spas... ko zna....mozda ti remen pukne,mozda ti se guma zbusi,mozda te auto pobere...nikad se nezna...mozda doro vozis na stazi vidit cemo kakva si na cesti medu guzvom....idemo na race u 2 popodne...?ovak ce to izgledat... .....ja na hayabusi...heheheh
ja tu vise ne kuzim ko ce biti na kome ?
Citat: eladio - 28 Rujan, 2006, 22:03:38ja tu vise ne kuzim ko ce biti na kome ? hehehehe......ona na motoru udisat miris tts-a....
Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 22:06:52Citat: eladio - 28 Rujan, 2006, 22:03:38ja tu vise ne kuzim ko ce biti na kome ? hehehehe......ona na motoru udisat miris tts-a.... ....a on ce mi gledat sa velike udaljenosti u guzu.....hehehehehe