Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Rox gubi kontakt  (Posjeta: 1017 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline _aerox_

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: Aerox skuplja prašin
  • Moja Kaciga: šarko
  • MojSetup: Plavetni
  • MojSpuh: Serija
Rox gubi kontakt
« : 29 Lipanj, 2011, 13:36:45 »
to mi se u zadnje vrijeme sve češće događa, znači krenem palit skuter, povučem ručicu kočnice i pritisnem paljenje i ne vergla,ništa...pa moram onu žicu ispod plastike volana kod žmigavca pritisnut da bi mi počeo verglat. sad neznam do čega je to konkretno?

Offline Tadr3

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • ŠIŠAJ MEŠAJ !
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZGB
Odg: Rox gubi kontakt
« Odgovori #1 : 29 Lipanj, 2011, 13:41:36 »
pa onda rastavi po pogledaj zice te, pogledaj kleme na akumulatoru, masu, bravicu, zicu od alnasera, osigurace, sve kontakte, tj stopice i utikače... i onda zadnje ak nisi nis naso pogledaj cetkice na alnaseru

Offline Rox-Rab

• Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: DrEvo 70c,Dell 19 BE
  • Moja Kaciga: MF Evo radilica
  • MojSetup: S6 Sport Pro vario,S6 R/T zvono,Malossi kevlar,Mf polutke
  • MojSpuh: Giannelli Rekord
« Odgovori #2 : 29 Lipanj, 2011, 14:10:37 »
gubi ti kontakt jer ti mozda nedovoljno izađe onaj mali ''komadić'' sta daje kontakt kad je vani a on mozda ostane unutra i onda nece,meni je na zadnjoj kocnici imao kontakt ali sam morao bas stisnut kako treba kocnicu da bi mi se upalila stopka
Dr-Evo 70ccm,Giannelli Rekord,Mf Evo radilica,Dell 19 BE,S6 R/T zvono,Malossi Kevlar remen,S6 Sport Pro variomat,S6 LCD pokazivač goriva,Mf linearna polutka

Offline Santa_Kloz

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 29 Lipanj, 2011, 14:16:22 »
gubi ti kontakt jer ti mozda nedovoljno izađe onaj mali ''komadić'' sta daje kontakt kad je vani a on mozda ostane unutra i onda nece,meni je na zadnjoj kocnici imao kontakt ali sam morao bas stisnut kako treba kocnicu da bi mi se upalila stopka
to se zna na aeroxima desiti, odu prekidači štop svijetla i onda ti stisneš kočnicu a štop ne radi. isto tako ne prima ni anlaser. ponekad se to može riješiti na način da žice malo povučeš prema kontaktu na ručici i onda rade bolje. naravno ako tebe nešto drugo ne zafrkava u ovom slučaju :headbang:
[author=Pulss]   pukla radilica, zabia se klip u cilindar, karike pukle par puta, osiguraci izgorili 300tinjak puta, nedavno se zapalia, izgoria regler, trosi ko trajekt al opet ga nebi minja za nista ...2T u srcu  :toothy9:

Offline fleky911

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • ok?
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Aerox 180
  • Moja Kaciga: Premier Monza
  • MojSetup: hell of BB has come ;)
  • MojSpuh: Fabrizi
« Odgovori #4 : 29 Lipanj, 2011, 14:19:56 »
prekidaći su sigurno imam taj problem već mjescima ga tak palim da prvo stisnem te žice prekidaća jer nemaju dobar kontakt

Offline Rox-Rab

• Tržnica : (+31)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: DrEvo 70c,Dell 19 BE
  • Moja Kaciga: MF Evo radilica
  • MojSetup: S6 Sport Pro vario,S6 R/T zvono,Malossi kevlar,Mf polutke
  • MojSpuh: Giannelli Rekord
« Odgovori #5 : 29 Lipanj, 2011, 14:20:55 »
prekidaći su sigurno imam taj problem već mjescima ga tak palim da prvo stisnem te žice prekidaća jer nemaju dobar kontakt

onda skini plastike volana i procackaj malo te zice jer ti ocito nije do kontakta za stopku
Dr-Evo 70ccm,Giannelli Rekord,Mf Evo radilica,Dell 19 BE,S6 R/T zvono,Malossi Kevlar remen,S6 Sport Pro variomat,S6 LCD pokazivač goriva,Mf linearna polutka

Offline _aerox_

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: Aerox skuplja prašin
  • Moja Kaciga: šarko
  • MojSetup: Plavetni
  • MojSpuh: Serija
« Odgovori #6 : 30 Lipanj, 2011, 14:47:37 »
a vjerojatno i je do tog, jer moram zavuć ruku tam kod lijevog žmigavca do tih žica i sponamještat ihi  pritisnut i povuć prema kočnici i onda mi normalno zavergla...