Drifteru šta je to redovito održavanje? Ja sam rastavio dosad tri SF-a i na sva tri su karike bile potrošene do jaja,a ni jedan nije imao preko 15 tisuća! U dva znam da je točeno super ulje kvalitetno!
Pricas gluposti a i govoris istinu na neki nacin.
Ja sam rastavio Peugeota u zivotu pun k... i istina je da su neki u banani.
Sve ovisi o odrzavanju kao sto je vec napisano!!
Covjek kod mene u gradu ima Speedfight-a 1 mislim da je 1997.godina,onaj narancasto zlatni vodenjak.
To je prvi Speedfight u gradu kupio ga u Zagrebu mislim u Forticaru.Skuter ima preko 50000 km.
Original je klip i cilindar gore jos uvijek.Nikad ozbiljnijih problema nije imao sa njim mijenjao je samo potrosne dijelove tipa:plocice,valjcice,variomat,gume,remen...itd.
Masina nikad nije rastavljana a vodena pumpa je original na njemu.
Ja sam imao zracno hladjenje i napravio sam 50000 km da nisam nikad kapu od cilindra skinio.
Mijenjao sam potrosne dijelove najozbiljniji kvar na motoru mi je bio taj sto je otisao plovak od goriva u rezervoaru.
Na 50 000 km sam skinio cilindar da vidim kakav je nije imao uopce riseva karike su bile potrosene ali nista strasno zamijenio sam karike i vozio do oko 75 000 km otprilike i onda mi je zveknio prijenos mojom krivicom jer nisam mijenjao ulje pun k... vremena!!!