Ostalo > Foto, video, music...
TPR vs. Mercedes E 270 CDi
kilezg:
koji to stilo 1.6 ide 8-9 sec do sto? ;D
btw e 270 cdi automatic ima 9,3 do 100 kmh a sumnjam da tolko ima ovaj skuter. tu mi nes smrdi :dontknow:
serijska 180ka runner 2t ima 12,5 sec pa si racunajte :toothy3: osjecaj dosta vara!
Kamba:
Alo e,nije bio totalno gas do poda! U taj motor je uloženo 2 tisuće jebenih Eura čovječe! Jesi vozio nešto tako ikad kolega! Motor ide jebeno stvarno! Pa bokte taj setup ima oko 17 konja!
3alfa3:
--- Citat: Kamba - 29 Lipanj, 2011, 21:43:40 ---I loše su ti procjene jer ja sam ga prestigo sa 120 otprike! Auto pokvaren,šta je tebi frende!? ::)
--- Kraj citata ---
Pa 13 sekundi ti treba do nekih 110 km/h. Ako za 9 ide do 100, zasto ga nisi odero 4-5 sekundi prije?
kilezg:
ima i 180ka 21 ks pa ide 12,5 sec do stotke. ja vam tvrdim da osjecaj jako jako vara, nema sanse da ga skuter ovak odere, to je mecka od 177 ks, zadnji pogon, ima momenta.
Kamba:
Kažem,malo sam izgubio na startu zbog proklizavanja,jer ga mi prokliže Esp pusti gas pa ponovo daje! I jebiga sj#bo sam što nisam stiso do poda onu tipku jer onda bolje ide i mjenja na oko 4500 okretaja! Ovako je šalto na 3800 otprilike! Uzmite u obzir da je ovo ipak dizel i da auto teži oko 1650 kg!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju